Хороскоп за 29 януари: Неприятни ситуации за Козирога, Скорпионите да избягват контактите с непознати

Девите да не обръщат внимание на капризите на близките си

29.01.2023 | 08:45 Редактор: Искра Ангелова
Хороскоп за 29 януари: Неприятни ситуации за Козирога, Скорпионите да избягват контактите с непознати

Неделя ни носи нови предизвикателства, а и напрежение. Повече вижте в астрологичната ни прогноза, изготвена от Петя Георгиева.

Овен

Разделете деня си на две части. Довършете сложните и трудоемки задачи преди обед и то с идеята да използвате силите си равномерно. Останалата част от деня посветете на себе си и то така, че да си осигурите колкото е възможно повече положителни емоции.

Телец

По необходимост ще се наложи да се занимавате с отегчителни битови задачи. Направете всичко възможно, за да включите и близките си в изпълнението им. Ще ви е по-лесно, ако ги стимулирате по подходящ начин, като например да им обещаете, че ще приготвите нещо вкусно за награда след добре свършената работа.

Близнаци

Във ваш интерес е да довършите нещата, започнати преди време, които всеки път се правите, че не забелязвате и ги "замитате под килима". Никой няма да го направи вместо вас, но когато вече сте ги отписали от дневния си ред, ще се чувствате много по-вдъхновени за нови занимания.

Рак

Отговорите на важните въпроси, които ви безпокоят ще намерите в натрупания си личен опит. Не е нужно да изобретявате нито велосипеда, нито топлата вода, за да избегнете вече допуснати грешки.

Лъв

Домашните занимания ще са много, но лесни. За да се справите, няма да са ви необходими усилия, а последователност. Заемайте се с дадена задача, само след като окончателно сте довършили предишната. Така ще знаете съвсем точно докъде сте стигнали и то без да сте се изтощили необратимо.

Дева

Не обръщайте внимание на капризите на близките си. Те до утре ще забравят какви точно са били претенциите им, а вие ще продължавате да се обвинявате, че не сте им угодили. Заслужава ли си да унищожавате за дреболии така ценните си нервни клетки?

Везни

Не се занимавайте с обсъждане и уговаряне на финансови въпроси, ако обстоятелствата не ви принуждават да го направите. Намерете начин да отклоните молбата за паричен заем, която може да получите от близък. Ще ви върне заетите средства, няма да ви измами, но отношенията ви ще се променят завинаги.

Скорпион

Избягвайте контактите с непознати, местата където има струпване на много хора и покупките от нерегламентирани търговци. Не е изключено да се опитат да ви измамят, макар и неумишлено, с некачествена стока или нереална цена, информира az-jenata.bg.

Стрелец

Не обръщайте внимание на враждебното поведение или двусмислените подмятания на околните, особено ако нямате никаква връзка с тях. Със сигурност не вие сте причина за лошото им настроение, така че не се натоварвайте и с отрицателните им емоции.

Козирог

Някои случки от днешния ден никак няма да ви харесат. Не бързайте да си правите заключения. Обстановката ще е динамична и след като обстоятелствата се променят, ще се убедите във верността на твърдението: "всяко зло - за добро".

Водолей

Не е за вярване, но ентусиазмът ви и желанието да сте полезни ще "ударят тавана". Насочете се към дейности, които лично ви интересуват и чието изпълнение зависи само от вас. Опитате ли да се намесите в замислите на близките си, ще си създадете неприятности с тях.

Риби

Избягвайте разговорите, целящи изясняване на лични отношения. Колкото и да сте добронамерени, все ще се намери нещо, което да ядоса събеседника ви и да върне темата към "стари грехове", които още повече да изнервят обстановката.