Кралското семейство отвръща на удара: Маха принц Хари от коронацията на крал Чарлз III

Херцогът на Съсекс ги сравни с изнасилвачи, защото са причинили страдание на Меган Маркъл

17.01.2023 | 22:00 Редактор: Искра Ангелова
Кралското семейство отвръща на удара: Маха принц Хари от коронацията на крал Чарлз III

Мемоарите на принц Хари очакват читателите си, но може ли разкривайки своя свят и своята история, херцогът на Съсекс да навреди и на себе си?

Изглежда, че документалната поредица на Netflix и книгата му са ударили толкова зле кралското семейство, че официалната роля на херцога на Съсекс в крайна сметка е премахната от сценария за коронацията на Чарлз III, която ще се състои на 6 май 2023 г.

"Нарушавайки традицията, Чарлз ще се откаже от момента кралските херцози да коленичат и да отдават почит на монарха. Само Уилям ще изпълни тази роля", каза кралският редактор.

Припомняме, че в мемоарите си принц Хари реши да опише живота си в Бъкингамския дворец в пикантни цветове. И така, той разказа за битката с брат си Уилям, спомни си първия сексуален опит и как е приемал незаконни вещества.

Освен това авторът на книгата реши да не крие военния си опит и съобщи, че е убил около 25 войници, докато е служил в Афганистан. Това със сигурност удари британската армия, особено думите му, че приемал хората, които убива като фигури на шахматната дъска.

Няма как и кралското семейство да не остави думите на принц Хари без отговор. Феновете чакат с нетърпение отговора от Великобритания.

Принц Хари пък от своя страна даде и ново интервю за ITV като част от промоцията на книгата си Spare, където отново публично разкритикува кралските роднини. Херцогът на Съсекс ги сравни с изнасилвачи, защото са причинили страдание на Меган Маркъл.

Снимка: БГНЕС

Четете цялата статия в tialoto.bg.