Роналдо получи луксозен кабриолет - коледен подарък от Джорджина 

Цената му започва от 337 000 евро

28.12.2022 | 22:20 Редактор: Вяра Димова
Роналдо получи луксозен кабриолет - коледен подарък от Джорджина 

Футболната звезда Кристиано Роналдо може и да няма все още клубен отбор, но има нов суперавтомобил в своя автопарк, който и без това меко казано е впечатляващ – това е Rolls-Royce Dawn.

Луксозният кабриолет е коледен подарък от "личния" Дядо Коледа на футболиста - неговата приятелката Джорджина Родригес. Двойката публикува снимки и видеоклипове в Instagram, на които подаръци получават и техните деца.

По-малките - велосипеди, а най-големият Кристиано-младши, който е на 12 години, получи състезателен симулатор от Next Level Racing. На капака на Rolls-Royce има голяма червена панделка с надпис "Благодаря ти, любов моя".

Този автомобил не е първият подарък за нападателя от приятелката му - за 37-ия му рожден ден на 5 февруари тази година Джорджина зарадва любимия си с Cadillac Escalade ESV. 

Цената на кабриолета започва от 337 000 евро. Но това не е проблем за хора като Джорджина Родригес, която може да се похвали с лични средства от около 10 милиона долара, благодарение на работата си като модел и влиятелен човек в социалните медии.

Четете повече по темета в automedia.investor.bg.

Снимка: БГНЕС