Любовен хороскоп за 2023 г.: Девите да се готвят за брак през февруари, Лъвовете ги очакват проблеми

Външни фактори ще повлияят на любовните взаимоотношения на Близнаците

28.12.2022 | 06:00 Редактор: Петя Кръстева

Овен 

Началото на година ще ви донесе възходи и падения в любовен план. Към края на годината обаче нещата ще се стабилизират и любовта ще процъфти. Връзката с партньора ви ще ви донесе романтика и близост.

Телец 

Очаква ви романтично начало на годината. Внимавайте как изразявате чувствата си. Бъдете търпеливи и подхождайте с разбиране към партньора си.

Близнаци 

В началото на годината външни фактори ще повлияят на любовните ви взаимоотношения. Ще помислите за брак. В края на годината комуникацията с партньора ви ще се подобри.

Рак 

Ще заздравите любовните си взаимоотношения. Погрижете се за желанията на вашия партньор. В края на годината ще успеете да изгладите всички различия помежду си и ще се справите с личните проблеми.

Лъв 

Задават се проблеми в любовните ви отношения. Те могат да доведат до раздели или отлагане на бракове. Бъдете внимателни и подхождайте с разбиране към своята половинка.

Дева 

Предстои ви добра година в любовен план. Февруари ще бъде перфектен месец за брачни предложения и сватби. Ще имате много възможности да подсилите връзката си.

Везни 

Ще започнете годината с любовни предизвикателства. Бъдете предани, ако искате да не изгубите доверието на партньора си. Не залитайте и бъдете лоялни.

Скорпион 

Връзките и евентуалната женитба са подходящи за осъществяване през първата половина на годината. Може да промените любовните си намерения и да се откажете от сегашния си партньор. Стремете се към баланс.

Стрелец 

Любовта през следващата година ще бъде благополучна, но и предизвикателна. Неразбирането и липсата на комуникация ще навреди на връзката ви. Не позволявайте намесата на трети човек в любовните ви отношения.

Козирог 

В средата на годината е подходящ период да задълбочите връзката си. Ще имате много възможности да изразявате вашата романтична същност. Липсата на разбирателство ще ви разклати психически.

Водолей 

Женените няма да изпитват удоволствие от брака си. Проблемите в любовните отношения ще се увеличат. Бъдете търпеливи, правете компромиси и към края на годината нещата ще се оправят и любовта ще се върне.

Риби 

Любовният ви живот догодина ще бъде спокоен и пълноценен. В средата на годината обаче ще бъдете натоварени със задължения, което ще попречи на любовните отношения с партньора ви. Времето с половинката ще ви носи щастие и позитивизъм.