Бременна сложи катинар на хладилника, мъжът ѝ изяждал любимите храни

Чашата преляла, след като съпругът изял любимия ѝ сладолед

23.12.2022 | 13:20 Редактор: Елеонора Танева
Бременна сложи катинар на хладилника, мъжът ѝ изяждал любимите храни

Бременна британка си купила втори хладилник и го е заключила, за да крие храна и лакомства от съпруга си, който ги изяждал, пише  "Mirror".

Жената е бременна в третия месец. Тя постоянно изпитвала умора, желание за определени храни и глад. Няколко пъти седмично се отбивала в магазина на връщане от работа и купувала любимата си храна: пица, кисели краставички, портокали, грозде и пъпеши, пуканки, пилешки юфка и сирене. Тя напълвала хладилника, фризера и шкафовете с храна, но всеки път, когато отваряла хладилника, за да вземе нещо за хапване, откривала, че храната липсва.

Мъжът ѝ я съветвал  да купува повече храна. Последната капка била, когато съпругът ѝ изял купения от нея неаполитански сладолед. Частта от сладоледа с любимия ѝ вкус на ягода е напълно изчезнала, останали са само порциите шоколад и ванилия, които тя обичала по-малко, пише БГНЕС.

След това жената решила да купи втори хладилник за храната си и сложила ключалка на вратата. Тя платила новия хладилник със собствените си спестявания. 

Сега съпругът ѝ не говорел с нея, защото е направила голяма покупка без негово знание. Той твърди, че жена му започнала война за храна.