Хороскоп: Какво очаква всяка зодия в седмицата 19-25 декември?

Отлични новини за някои зодиакални знаци в края на годината

19.12.2022 | 11:04 Редактор: Тодор Петров
Хороскоп: Какво очаква всяка зодия в седмицата 19-25 декември?

Овен

Юпитер ще навлезе във вашия знак. Нужна ви е изобретателност, разсъдливост и добра лична организация, с чиято помощ част от целите ще постигнете, а до други ще се доближите. В тази връзка е много вероятно да получите приходи, които са ви дължими, но вече няколко пъти са били отложени.

Телец

Не е подходящо точно сега да стартирате нови проекти. Може да подготвите условията за осъществяването им, но не и да започвате с практическата реализация. Много по-полезно ще е, ако анализирате подробно постигнатото и най-вече непостигнатото до момента и си дадете ясна сметка за причините, при това с доза самокритичност.

Близнаци

Някои дребни и наистина излишни разправии с колегите може да ви наведат на мисълта, че не би било зле да си намерите нова работа. Точно преди празника импулсивните решения не са съвсем за предпочитане. Преди да „яхнете метлата“, преценете внимателно всички „за“ и „против“. В крайна сметка, ако установите, че подсъзнателно отдавна сте го искали, може да стартирате търсенето, но се ограничете само до това.

Рак

Най-после ще „пожънете“ резултатите от вложените към момента усилия. Без бързане и без тревоги ще успеете да довършите започнатото и да погледнете направеното от позицията на страничен наблюдател. Естественият ефект от цялата процедура ще е, че ще получите приходите, на които се надявате. Разпределете ги с грижата на добър стопанин.

Лъв

Социалният ви живот ще е по-интензивен от обикновено. Използвайте събитията, на които сте поканени или сте се включили по свой почин, за да стабилизирате позициите и да разширите влиянието си. С малко повече инициатива бихте могли да презентирате постиженията, уменията и замислите си, при това без да предизвиквате завист и да си създавате врагове. 

Дева

Изведнъж ще осъзнаете, че се налага да действате на „бързи обороти“. Че задължително трябва да довършите всичко отложено и изоставено, защото от това зависи материалният ви статус. Почти сигурно е, че ще успеете, като се имат предвид способностите ви да се концентрирате бързо и трайно.

След като предадете свършената работа в уговорения срок, ще получите достатъчно убедителен приход, за да си позволите едно от развлеченията, които виждате само на рекламните клипове. 

Везни

Ако имате недовършени преговори и неоформени сделки, ориентирайте се преимуществено към тях. В процеса на уточняване ще се появят нови участници, с чието съдействие ще стигнете до клаузи, изгодни за всички страни. Ще си осигурите печалбата, на която се надявате, но няма да я получите наведнъж, а за един по-дълъг период от време.

Скорпион

Всичко ново, случващо се през тази седмица, ще се окаже изключително „вървежно“, дълготрайно и стабилно. Интересен факт е, че не вие ще сте инициатори на тези иновации, всички те ще се случат под външно влияние. В професионален план е възможно да получите предложение за участие в нов съвместен проект, който е с конкретен срок на изпълнение, но няма да пречи на основните ви занимания.

Стрелец

Професионалните ви задължения ще останат в рамките на обичайното и със сигурност няма да ви затруднят. Самостоятелната и екипната работа ще се редуват. Заемайки се със задачи, зависещи само от вас, разпределете времето си така, че да проверите и вече направеното. Едва ли ще се натъкнете на грешки, но пък ще можете да внесете някои полезни актуализации. 

Козирог

Каквито и промени да се случат, предвидени или не, ще са резултат от два фактора: Новолунието и навлизането на Слънцето във вашия знак. Довършете всичко започнато. Не е подходящо да отлагате каквото и да било „за по-късно“, защото условията ще се променят и така и може да не разполагате с втори шанс. Особено старателно внимание обърнете на личните отношения. Не споделяйте съмненията и вълненията си със случайни събеседници.

Водолей

Ексцентричните ви идеи този път ще са съвсем навременни. Каквото и да ви хрумне, ще се случи на точното място, в точния момент и най-важното, за да ви помогне да се измъкнете от някаква неприемлива ситуация. Другата истина е, че във всички тези моменти ще получавате изненадваща, но и абсолютно улесняваща помощ. Възползвайте се от въображението си и помислете как да се отблагодарите. 

Риби

Не се задоволявайте с постигнатото. Точно в седмицата преди празника може да се окаже, че задачите ви изведнъж са нараснали лавинообразно. Не се стресирайте и не се отказвайте. Проявете последователност, упоритост и се постарайте да довършите всичко, което зависи лично от вас. Няма да съжалявате. Не само ще се справите по най-добрия начин, но и ще привлечете вниманието на хора, от които зависи спонсорирането или финансовото подпомагане на проекти, имащи особено значение за личностната ви реализация.

Повече за всяка зодия четете в az-jenata.bg