Маркъл: Едва в последната седмица като херцогиня имах възможност да се облека цветно

"Не съм искала да привличам вниманието или да нарушавам статуквото, така че се опитвах да се впиша", разказва актрисата

18.12.2022 | 11:13 Редактор: Ирена Бакърджиева
Маркъл: Едва в последната седмица като херцогиня имах възможност да се облека цветно

По време на епизод от документалния филм "Хари и Меган", който е достъпен в Netflix, бившата актриса си спомня за последните си кралски ангажименти през март 2020 година. След това тя и принц Хари официално напуснаха короната и Лондон, премествайки се в Америка, където да започнат своя нов живот. Преди обаче официално да изостави кралския си статут, Меган е искала да направи впечатление за историята.

По думите ѝ, едва в последната си седмица като член на короната е имала възможност да носи нещо цветно. "Не съм искала да привличам вниманието или да нарушавам статуквото, така че се опитвах да се впиша", разказва тя за по-едноцветните и бледи тоалети, които носеше като херцогиня. В гардероба ѝ често виждахме бежови, черни, бели и други неутрални цветове, за да може кралският протокол за по-елегантна и семпла визия да бъде спазен.

"Но в последната си седмица носех цветове. Казах си, че е време да заприличам на дъга", спомня си Маркъл. Принц Хари допълва, че това е бил техният шанс да излязат от кралското семейство подобаващо и запомнящо се.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС