Венера в Козирог: Важни моменти очакват Овена, Лъвовете да забравят миналото

Ето какво да очакват зодиите

13.12.2022 | 23:10 Редактор: Искра Ангелова
Венера в Козирог: Важни моменти очакват Овена, Лъвовете да забравят миналото

Планетата на любовта и красотата Венера премина в знака на Козирог на 10-и декември и ще остане там до 2-и януари. Козирозите са познати със своята решителност и здрава усърдна, така че сега е време да работим върху връзките си, да оправим проблемите и да довършим започнатото. Вижте какво да очаква всяка зодия, според "metro.co.uk".

Овен

На фокус излизат теми, свързани със семейството, дори възможността за имане на деца. Предстоят сериозни разговори за бъдещето с половинката. Може и Овните да трябва да подкрепят по-малки братя или сестри, да им помогнат. Или пък един от партньорите във връзката да се държи детински и другият да води нещата - трябва това да се промени.

Телец

Изкушения, разсейване, ситуации, в които се сблъскват умът и сърцето, конфликти (с външна намеса) - това предстои за Телците. Някой или нещо се намесва във връзката им и това създава безпокойство. Да решат това. Да си отговорят честно какво наистина искат и да действат.

Близнаци

Близнаците инвестираха много енергия и време във връзката си през тази година, донякъде получиха отплащане за това, донякъде - не. Време е да пристъпят назад, да се успокоят и да инвестират в себе си. Нека хората покажат кои наистина са и какво наистина мислят за тях. Така ще видят истинските им лица и как се отнасят с тях, когато Близнаците не им угаждат непрекъснато.

Рак

Време е да забележат кои хора в кръга им са били нелюбезни, съмнителни, нечестни и двулични. Появяват се червени флагчета и Раците не трябва да пренебрегват лошото отношение и поведение. Може да трябва да се отдалечат от някои хора, да не им отдават пълното си внимание. Да видят как стоят нещата и да инвестират време във връзките, които си струват. Нека не губят време с хейтъри, съветва teenproblem.net.

Лъв

Да забравят и да простят. Да продължат напред. Трудно е, но е по-добре да оставят миналото в миналото. Някои хора ги разочароваха и предадоха тази година. Това е част от живота, да не мислят и анализират прекалено много всичко, просто да пуснат нещата да си отидат. Да простят и да не са злопаметни, по-добрите дни предстоят. Нека прекарват време с хората, които обичат.

Дева

Време е да поработят върху себе си и върху това какви са във връзките си. Да помислят от какво се нуждаят, какво дават и какъв е балансът между тези неща. Девите подкрепят много близките си, винаги опитват да оправят нещата, но понякога така забравят за себе си. И хората ги приемат за даденост. Ако това се случва, нека го споделят. Да не угаждат постоянно на всички и да създадат време за себе си.

Везни

Нека помислят кой наистина е бил до тях през всички тези години. Кои са най-скъпите им хора, кои хора очакват да останат в живота им дълго време. Да се фокусират над дългосрочните и здрави приятелства, да показват любовта си, да водят много разговори и да правят вълнуващи планове за 2023 г. Да заздравят тези връзки и да ги направят още по-силни. Струва си да инвестират именно във времето, прекарано с тези хора.

Скорпион

На фокус са мистерията, тайните, илюзиите и непознатото. Трябва да проведат някои задълбочени и изясняващи нещата разговори с близък човек. Заедно трябва да достигнат до важна истина, която ще ги сближи още повече и така ще могат да начертаят план за бъдещето. Скорпионите са детективи по природа! Обичат да задават въпроси, да стигат до дъното на нещата, да разкриват тайните. Да направят това и нещо важно ще бъде разбрано.

Стрелец

Венера в Козирог им носи любов, стабилност, мъдрост, радост и страст във връзките. всичко си идва на мястото, всичко става по най-добрия начин и Стрелците са доволни от себе си. Те придумваха партньора за нещо, правиха компромиси, простиха, забравиха, бяха окуражени и подкрепяни. Бяха като скала за околните, сега нека позволят на близките си да ги поглезят. Ще осъзнаят, че са много ценени.

Козирог

Любовният им живот е най-важен за тях сега. През периода всичко ще е прекрасно за тях. Истинска любов, щастлив край, радост. Козирозите се чувстват влюбени и получават любов. Искат да впечатлят партньора си, да го накарат да се чувства специален, да минат на следващо ниво във връзката - всичко това се получава. Необвързаните може да срещнат нов, страхотен човек, който ще е воден знак - Риби, Скорпион или Рак.

Водолей

Искат да станат по-сериозни във връзката и да поговорят искрено за бъдещето заедно. Трябва с половинката да си отговорят на това от какво се нуждаят и какво искат. Да видят по кое си пасват и какво могат да създадат заедно, но и от какво имат нужда, когато са сами и в собственото си пространство. Водолеите ще водят важни разговори, които могат да променят доста неща. Да помнят, че сърцата и цветята са мили жестове, но не помагат много, когато става дума за теми от реалния живот.

Риби

В живота им има хора и влияния, които се повтарят и правят едно и също от известно време. Нека ги оставят в 2022 година. Рибите трябва да премахнат определени неща от живота си. Знаят къде са срещали трудности и кое им носи токсичност. Те дадоха най-доброто от себе си, нещата няма да се подобрят. Колкото повече инвестират в тези хора, толкова по-празни ще се чувстват. Време е за нещо ново, да скъсат връзките и да продължат напред. Да се освободят от негативността, така си правят услуга.