Коледен брънч в жилищен парк Royal Garden посреща пловдивчани на 17 декември

Всеки клиент на нов апартамент с подарък за празниците - безплатно паркомясто за една година

09.12.2022 | 08:00 Редактор: Тодор Петров
Коледен брънч в жилищен парк Royal Garden посреща пловдивчани на 17 декември

"Галакси Инвестмънт Груп" организира специален коледен брънч за всички, които искат да се потопят в атмосферата на жилищен парк Royal Garden и да го превърнат в свой дом в навечерието на най-светлите християнски празници. Събитието ще се проведе на 17 декември 2022 г. (събота), от 10 до 18 часа в търговския офис на компанията инвеститор, който се намира в непосредствена близост до комплекса, на бул. „Свобода“ 65А на партера в „Офис Парк Пловдив“.

Празничната инициатива е за всеки, който желае да получи подробна информация както за свободните за продажба апартаменти, така и за всички компоненти относно предимствата при реализацията на проекта. За гостите са предвидени коледни изненади, а всеки, който закупи апартамент в деня на събитието ще получи и специалния коледен подарък на Галакси Инвестмънт Груп - безплатно паркомясто в рамките на една година. Промоцията е валидна за всички типове жилища.

В допълнение, клиентите ще могат да се запознаят с детайлна информация за двете нови сгради на комплекса, да обсъдят най-добрите възможности за покупка на имот, както и дa направят оглед на вече завършените сгради 1 и 2 на Royal Garden, които са носители на престижната национална награда „Сграда на годината“. Така те ще имат възможност да се докоснат до вече реализираните апартаменти от различен вид и сами да се убедят в неповторимия простор и чудесните разпределения на жилищата, луксозните общи части и фоайета, прекрасната градина, както и високия клас материали, заложени в реализацията на проекта.

Сгради 3 и 4 на жилищен парк Royal Garden притежават редица предимства. Те се изпълняват съгласно най-високите стандарти за съвременно строителство - с висок клас алуминиева дограма, подова шумоизолация, фасадна топлоизолация и отопление от ТЕЦ. Апартаментите ще разполагат с окабеляване за „умен дом“. Ще бъдат изградени система за превенция от наводнения, система за пречистен въздух в премиум апартаментите, също и система от филтри, премахващи наличието на твърди частици в питейната вода. Паралелно с това, бъдещите собственици ще могат да се насладят на комфортни двустайни, тристайни и многостайни апартаменти, които се отличават с прави форми на помещенията и светла височина от 2,85м.

Royal Garden е сред най-предпочитаните жилищни комплекси в град Пловдив не само заради високото качество на строителство и модерна архитектура, но и заради отличната си локация. Той се намира в парк „Отдих и ĸyлтypa“, на място с новоизградена инфраструктура, отлично поддържана паркова среда и приятна атмосфера. Близо е до Гребната база, детски градини, хипермаркети, Мол Пловдив и спортни съоръжения. Всичко това откроява района като привлекателна среда за живот, което в комбинация с останалите предимства на проекта, го превръщат в най-престижния жилищен комплекс на града. Високият интерес към проекта се определя още от цялостното усещане за зелена среда, красивите гледки към Младежки хълм и Родопите, луксозните общи части, подсигурените паркоместа и местата за зареждане на електромобили, професионалната поддръжка и 24-часовата охрана на комплекса.