Тифани Тръмп се омъжи за милионер, облечена в рокля на бившата съпруга на баща си (+ВИДЕО)

Церемонията се проведе в събота в клуба и частната резиденция на президента на САЩ (2017-2021)

15.11.2022 | 15:25 Редактор: Искра Ангелова

Тифани Тръмп и Майкъл Булос, чиято сватба беше почти провалена от урагана "Никол", който вилня в Палм Бийч, Флорида, миналата седмица, все пак успяха да вдигнат мечтаното тържество. Младоженците почерпиха гостите си с американско-ливански празник в личната резиденция на бащата на Тифани - Доналд Тръмп - "Мар-а-Лаго".

Церемонията се проведе в събота в клуба и частната резиденция на президента на САЩ (2017-2021) и всичко протече по план, въпреки лошото време от предходните дни.

29-годишната булка, която е по-малката от двете дъщери на Тръмп, носеше рокля на именития ливански дизайнер Elie Saab. Тя беше заведена до олтара лично от гордия си баща. "Ели Сааб помогна за създаването на магията", каза пред медиите Марла Мейпълс, майката на Тифани, която е бивша съпруга на Доналд.

Булката беше избрала рокля, вдъхновена от древногръцките богини, като знак за почит към произхода на младоженците. Г-н Булос, когото списание Vanity Fair описа като нейния "годеник - милиардерски наследник", е роден в Ливан и е един от собствениците на Boulos Enterprises, нигерийска компания за дистрибуция и сглобяване на превозни средства, включително мотоциклети, управлявана от неговия баща Масад Булос.

Тифани и Майкъл започнаха връзката си през 2018 г., а обявиха годежа си в Instagram през януари 2021 г. - в последния ден от президентския мандат на Доналд Тръмп.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: Instagram