Кралски експерти: Меган Маркъл е готова на всичко, за да запази титлата си

Съпругата на принц Хари поддържа близки отношения с братовчедките му Беатрис и Юджийни

10.11.2022 | 22:35 Редактор: Петя Кръстева
Кралски експерти: Меган Маркъл е готова на всичко, за да запази титлата си

През 2020 година Меган Маркъл и принц Хари създадоха един от най-големите скандали в кралския двор след интервюто на принцеса Даяна в предаването "Панорама" през 1995 година. Двамата решиха, че е време да напуснат кралското семейство, да се откажат от задълженията си, да се преместят в Америка и сами да започнат да изкарват парите си.

Планът звучеше чудесно за всички, които са противници на британската кралска фамилия и смятат, че тя само изцежда силите на своите членове. Феновете на Даяна, които все още не могат да прежалят смъртта ѝ, поздравиха Хари за смелостта и го увериха, че майка му е щяла да се гордее с него. Това като че ли вдъхна кураж на малкия принц и той реши, че е време да разкаже всичко за семейството си във всяка една платформа, в която го поканят.

И докато в началото съпругата му Меган Маркъл беше категорична, че не се интересува от титлата си, тя сякаш вече си е променила мнението. Според кралски експерти, Маркъл напълно разбира как кралското потекло може да е от полза, ако не за нея, то за нейните деца. Нийл Шон твърди, че бившата актриса е готова на всичко, за да запази титлата херцогиня на Съсекс, както и да осигури на децата си Арчи и Лилибет кралски звания. Експертът е категоричен, че Меган е в близки отношения с принцесите Беатрис и Юджийни и вижда как те се възползват от своите позиции.

Четете повече по темата в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС