Безмълвният Каби Лейм е най-следваният тиктокър, печели по $750 000 на пост

Интернет сензацията е напът да спечели 10 милиона долара тази година

28.10.2022 | 09:28 Редактор: Искра Ангелова

Каби Лейм, известен като "Khaby", е най-следваната личност в света в популярната социална мрежа TikTok. Той има 149,5 милиона последователи. Може да звучи невероятно, но той печели по 750 000 долара за публикация в социалната мрежа TikTok.

Интернет сензацията е напът да спечели 10 милиона долара тази година.

По-голямата част от приходите на известния тиктокър идват от сделки с различни бизнеси, като брандовете му плащат средно около 400 000 долара на TikTok, според Riggio (източник на агенцията определя цифрата по-близо до 350 000 долара).

Освен работата си в TikTok, Лейм е и съосновател на агенцията Iron Corporation, заедно с Riggio, която работи в областта на създаването на рекламно съдържание.

Khaby е роден в Сенегал, но емигрира от Дакар в предградието на Торино Кивасо, Италия. Той стана известен чрез находчиво споделяне на сложни лайфхакове през 2020 г. на фона на пандемията. Във видеата си той осмива мълчаливо прекалено сложни лайфхакове, припомня Money.bg.

Безмълвните видеоклипове на Khaby събраха милиони последователи и през юни 2022 г. той надмина Charli D"Amelio и стана най-следваният TikToker в света.

Въпреки че се смята, че има шеметна кариера на инфлуенсър Каби Лейм има други планове за бъдещето си. Той е решен да добави името си към лигата на холивудските филмови звезди. 22-годишният младеж прекарва три часа на ден в изучаване на английски от анимационния сериал Daniel Tiger, вдъхновен от Mister Rogers" Neighborhood, съобщава Fortune.

Мечтата на Лейм е да овладее английски, за да си спечели роли в големи холивудски филми и да стане най-добрият комик в света.

Снимка: БГНЕС