Хороскоп за 23 октомври: Важна среща очаква Девите, новини за Водолея

Благоприятни обстоятелства за Близнаците

23.10.2022 | 09:43 Редактор: Искра Ангелова
Хороскоп за 23 октомври: Важна среща очаква Девите, новини за Водолея

Какво ви очаква в неделя, вижте в хороскопа ни, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Оценката ви за фактите и събитията ще е изключително реалистична, което ще се окаже особено полезно за работата ви, независимо от характера ѝ. Шансът да допуснете грешка е сведен почти до нулата, така че се заемете приоритетно с дейностите, които към момента ви затрудняват.

Телец

Ще успеете да подредите мислите си по-лесно и по-правилно от фигури по шахматна дъска. Ориентирайте усилията си към умствени занимания, свързани с подреждане, класифициране и анализиране на данни.

Близнаци

Обстоятелствата ще са благоприятни, за да представите уменията си пред широка аудитория. Ще впечатлите събеседниците си, ще спечелите симпатиите им, но не бързайте да ги посвещавате в замислите си.

Рак

Обстановката около вас ще е спокойна и самият факт, че нямате външни дразнители ще улесни работата ви. Подходящи са занимания, свързани с обработка на документи, издирване и усвояване на информация, създаване на графици и краткосрочни тактики.

Лъв

Отделете време за повишаване на знанията и подобряване на уменията си. Потърсете публикации, представящи последните новости във вашата професионална сфера и ги прегледайте старателно. Със сигурност съвсем скоро ще можете да се възползвате от тях.

Дева

Навременна, макар и напълно случайна среща със стар приятел, заемащ влиятелен пост, ще се окаже изключително полезна. С активното му съдействие ще успеете да разрешите конфликтен казус между вас и държавната администрация или контролните органи, в който към момента сте губещата страна.

Везни

Насочете усилията си към естетически и творчески занимания. Ако пък съвсем нямате такива интереси, то организирайте си пикник сред природата с компания, която ви допада. Ще си осигурите стабилна енергетика за следващите няколко дни, информира az-jenata.bg.

Скорпион

Слънцето и Венера почти залпово ще навлязат във вашия знак. Присъствието им ще се отрази положително както на физическото, така и на психическото ви състояние. Ще ви заредят с увереност и то напълно основателно.

Стрелец

Използвайте конструктивното си мислене по най-добрия начин. То е силната ви страна и ако заложите на него, ще съумеете да ликвидирате част от натрупаните проблеми почти без усилия.

Козирог

Убедителни сте и най-вероятно ще се наложи да заемете медиаторска позиция между две враждуващи страни. Изслушайте аргументите им и ако установите, че спорът е заложен повече на емоционална, отколкото на рационална основа, опитайте се да отложите обсъждането докато страстите поохладнеят.

Водолей

Сатурн във вашия знак преминава в директна форма на движение. Не е изключено да получите отговор на спорен казус свързан с вас от една страна и държавната администрация от друга.

Риби

Получаването на важна информация или разговор с по-опитен приятел ще ви подскаже, че е във ваш интерес да промените първоначалните си планове. Ще намерите подходящо решение на тема, която от известно време ви тревожи и ще се почувствате изключително доволни от себе си.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
К0з1РОГ
преди 1 година
Радвам се за скорпионите, щото познавам едно скорпионче, което се нуждае от подобряване ;) Сигнализирай за неуместен коментар