Хороскоп за 22 октомври: Стрелците ще са раздразнителни, Рибите да не се отчайват от неуспехите

Лъвовете да отделят време за преглед на финансите си

22.10.2022 | 09:41 Редактор: Петя Кръстева
Хороскоп за 22 октомври: Стрелците ще са раздразнителни, Рибите да не се отчайват от неуспехите

Какво ви вещаят звездите за днешния ден?

Овен

Почти непрекъснато ще се налага да съдействате за справяне с чужди въпроси и проблеми. Личните ви задачи за известно време ще минат на заден план, но пък за награда ще получите искрената благодарност на хората, възползвали се от помощта ви.

Телец

Комбинацията между силна логика и неоспорима убедителност ще ви отвори много врати. Каквото и да сте намислили, ще успеете да се справите, привличайки нужната помощ в точния момент. Околните просто няма да са в състояние да се противопоставят на смислените ви аргументи.

Близнаци

Необичайно силно влечение към реда и чистотата може да ви вдъхнови да се развихрите и да довършите всички занимания, които към момента държите "на трупчета". Част от тях наистина може да са ориентирани към подобряване на интериора у дома, което ще предизвика искрено възхищение у близките ви.

Рак

Подходящата тактика е да "се оставите на течението". Ще постигнете много по-добри резултати, ако приспособявате действията си спрямо обстоятелствата и приемете неуспехите като "необходимо зло". Съобразявайте се с логиката на процесите.

Лъв

Отделете време за подробен преглед на финансите си. Проверете доколко са синхронизирани приходите и разходите ви. Изяснявайки си реалното им състояние, ще ви е много по-лесно да структурирате плановете за близкото бъдеще, пише az-jenata.bg

Дева

Вижданията ви почти непрекъснато ще са коренно различни от тези на околните. Заемете наблюдателна позиция и анализирайте чутото. Може да ви подскаже причините за някои допуснати към момента грешки.

Везни

Ограничете контактите и ориентирайте вниманието си предимно към своите планове и задължения. Опитвайки се да помогнете на целия свят, понякога си създавате наистина неразрешими, но и ненужни проблеми.

Скорпион

Започнете деня с анализ на собственото си настроение. След като постигнете хармония със собственото си Аз ще знаете какво ви е нужно и как да го постигнете.

Стрелец

На моменти ще сте доста раздразнителни и поведението на случайни личности или на близките ви ще предизвиква възмущение. Овладейте спонтанния порив да правите забележки и да "раздавате правосъдие", за да не се окажете в пълна изолация.

Козирог

Отдайте дължимото на интелектуалните си предпочитания. Организирайте си посещение на театър, концерт, изложба или друго предпочитано развлечение. Ще се чувствате още по-добре, ако си осигурите и подходяща компания.

Водолей

Оставете инициативата в ръцете на близките си. Колкото и оригинални да са хрумванията ви, на този етап се задоволете само с това да ги обмислите, но не и да ги споделяте. Давайки им възможност да разгърнат уменията си не само ще ги окуражите, но и ще си осигурите пълноценна почивка.

Риби

Събитията по никакъв начин няма да отговорят на очакванията ви. Не се отчайвайте от неуспехите и не търсете виновен. Правилната тактика е светкавично да си отговорите на въпроса: с какво да продължа?

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във  Facebook ТУК