Хороскоп за 14 октомври: Скорпионите да не се карат с колегите, Овните да загърбят егото си

Рибите да избягват бързите кредити и заемите от приятели

14.10.2022 | 07:25 Редактор: Петя Кръстева
Хороскоп за 14 октомври: Скорпионите да не се карат с колегите, Овните да загърбят егото си

В петъчния ден ни очакват важни разговори, но това донякъде крие риск от конфликти. 

Овен

Непредвидено събитие или нечия намеса ще ви помогне да преодолеете криза, засягаща личните ви отношения. Не робувайте на егото си, то понякога е лош съветник.

Телец

Отношението на един или няколко души ще ви зарадва и зареди с оптимизъм. Казаното или направеното от тях ще ви убеди, че не просто ви харесват, а истински високо ви ценят.

Близнаци

Ако успеете да прецените трезво ситуацията, в която се намирате и собственото си място в нея, със сигурност ще осъществите поне едно свое съкровено желание, свързано с човек, когото харесвате. Отхвърляйки илюзиите, ще можете да разгърнете въображението, но се придържайте към реалността.

Рак

Опитайте се да създадете баланс между личната си свобода и отговорностите, с които сте се заели. Направете го както у дома, така и на работното място и ще усетите осезаема разлика в отношенията и на двете места при това в положителен аспект.

Лъв

Придържайте се към естествената логика на процесите, ако се налага да обсъждате сложни теми с членовете на семейството или други близки роднини. Естествено е да отстоявате личните си позиции, но не бива да пренебрегвате и чувството си за справедливост.

Дева

Ако преди време сте имали доста дълга връзка с човек, с когото сте с голяма разлика във възрастта,  но сте я прекъснали, е много вероятно да я възобновите поради случайно стечение на обстоятелствата. Фактът сам по себе си може и да ви зарадва, но мислите, които ще предизвика ще са по-скоро тъжни.

Везни

Ще разполагате с непредвидена възможност да разширите сферата си на дейност или да създадете нови делови контакти. Не се колебайте. Дори след време да установите, че не ви допадат, едва ли нещо ще ви попречи да ги прекратите.

Скорпион

Не се конфронтирайте с по-възрастните или по-опитните си колеги дори предложенията или начинът им на работа да не ви харесват. Ако установите, че превесът на силите не е на ваша страна, заемете изчаквателна позиция. Когато работата зацикли, те сами ще ви потърсят.

Стрелец

Обстоятелствата ще са благоприятни за провеждане на сложен разговор с партньори, които имат финансови задължения към вас. Проявете инициатива с нагласата, че крайният резултат може да не удовлетвори очакванията ви, но все пак ще е крачка напред към намирането на решение, пише az-jenata.bg

Козирог

Заемете се с осигуряване на ресурси, необходими за реализация на дългосрочните ви планове от личен характер. Потърсете източници, сравнете цените, методите на доставка, етапите на работа. Ще ускорите изпълнението на следващите процеси.

Водолей

С навременна информация, получена от близки, ще попаднете на вещ, която отдавна търсите и имате желание да закупите. Уверете се, че отговаря не само на очаквания от вас външен вид, но също така и на желаното качество и гаранционен срок преди да заплатите цената.

Риби

Ако се налага да подсигурите финансови ресурси за осъществяване на проектите си, опитайте да го направите чрез програми за финансиране, базирани на държавна подкрепа. Ползването на бързи кредити или приятелски заеми с времето ще създаде затруднения по обслужването им.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК