За тези три зодии октомври ще бъде вълшебен

Креативните проекти на Близнаците са в разцвет

03.10.2022 | 12:08 Редактор: Ваня Кузманова
За тези три зодии октомври ще бъде вълшебен

Първият изцяло есенен месец е тук. Сега е и сезонът на Везните, което значи, че е време за флиртове, общуване, събирания с приятели, забавление. Но октомври е и месец, в който да се наслаждаваме на красотата на природата, окапалите листа, дългите разходки в парка и уютните вечери вкъщи. 

Близнаци

Креативните им проекти са в разцвет. Ежедневието им бе заето и забързано в последните седмици, но сега отново започват да се чувстват като себе си. Ще се наслаждават на живота, ще ходят по срещи и ще са креативни. Време е да се захванат с проект, свързан с тяхно хоби/тяхна страст, да отидат на концерт с новия си любим човек или да си намерят ново забавно хоби. Всичко, което стимулира артистичната им страха, е добре дошло за тях този месец. Ще създават връзки, ще флиртуват, ще общуват.

Везни

Графикът им е пълен, и то със срещи с приятели, забавления, интересни събития. През октомври социалният им живот е във възход и ще са по-общителни от цялата година досега. Погледите са вперени в тях. Чудесен период да създават контакти в работа, да излизат много, да комуникират, да създават връзки. Но с такъв зает социален живот, трябва да посветят и малко време на грижа за себе си. Везните се чувстват най-добре, когато са заобиколени от близки. През месеца няма да им липсва компания.

Водолей

Да намерят нови знания е топ приоритет за тях сега. Ще анализират ценностите и вижданията си, ще се осланят на тях. Чудесен период да се сближат с хора с подобна житейска философия и подобен поглед над света. Да не се страхуват да споделят повече с приятелите и да говорят за възгледите си с тях. Октомври е идеален месец и за пътувания, разширяване на хоризонтите. Те обичат да учат нови неща, така че ще се чувстват прекрасно. Лятото свърши, но приключенията тепърва започват за тях.

Повече по темата четете в Teenproblem.net 

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК