Хороскоп за 2 октомври: Телците са нестабилни емоционално, Девите променят планове в движение

Стрелците да не се доверяват прекалено

02.10.2022 | 07:36 Редактор: Елеонора Танева
Хороскоп за 2 октомври: Телците са нестабилни емоционално, Девите променят планове в движение

Овен

Ще се наложи да се занимаете със сложен въпрос, който към момента непрекъснато си намирате причини да отлагате. Ако и този път „заровите глава в пясъка“, последствията ще са не само неприятни, но и дългосрочни.

Телец

Настроението ви ще е нестабилно, но по-същественото е, че ще е преобладаващо песимистично и ще ви изпълват пристъпи на самосъжаление. Не драматизирайте проблемите си излишно. И без това с повечето от тях вече сте се справили.


Близнаци

Все още е рано да стартирате дългосрочните проекти. Останете на етап подготовка, като се опитате да прецените обективно, дори критично финансовите си възможности

Рак

Съвсем ненадейно ще се справите със ситуация, която преди няколко дни изключително много ви е затруднила и сте се чувствали в безизходица. Ще се случи благодарение на нечия внезапна намеса, която изключително ще ви зарадва.

Лъв

Замислите ви почти изцяло ще зависят от външни фактори, така че е добре да прецените важността им и да се съобразите с тях. Колкото сте по-готови за гъвкава реакция и прилагане на различни варианти, толкова по-лесно ще стигнете до желания краен резултат.

Дева

Някой или нещо ще ви принуди да промените плановете си. Последствията няма да имат сериозно отражение в материален план, но що се отнася до преживяванията ви, не е изключено да изпитате неудовлетворение или дори разочарование.

Везни

Не прекалявайте нито с обещанията, нито с очакванията. Съвсем скоро ще установите, че онова, което ви е изглеждало стабилно и непоклатимо, всъщност е неустойчиво и ненадеждно.

Скорпион

Ще е трудно да предвидите всички детайли, с което се налага да се справите, изпълнявайки текущите си замисли. Ако възприемете мисълта, че не сте в позиция да контролирате обстоятелствата, ще осъзнаете много по-ясно причината и следствието от затрудненията, на които се натъквате, пише az-jenata.bg.

Стрелец

Подхождайте предпазливо към новите и непознати обстоятелства, независимо от какъв характер са. Прекаленото доверие е предпоставка за заблуда, която пък най-вероятно ще ви подтикне към грешки.

Козирог

Придържайте се към доказали надеждността си принципи и условия. Правете нещата „тук и сега“ максимално прагматично и икономично. Така дори да се наложи да се отклоните в някаква степен от първоначалните си намерения, пак ще постигнете максимален ефект.

Водолей

Не прекалявайте с инициативата. Колкото и интересни да ви се струват идеите, които обмисляте, реализацията им ще ви затрудни. Нужна ви е старателна и задълбочена подготовка преди да се заемете със същинското изпълнение.

Риби

Не е препоръчително да обсъждате дългосрочните си планове. Подгответе се за изненади, които може да ви подскажат, че заобиколните пътища са за предпочитане пред преките, че да „останете в сянка“ е по-изгодно, отколкото да привличате вниманието. Не правете компромиси с правилата.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
К0з1РОГ
преди 1 година
Ей, деее.. много завоалирано :/ Сигнализирай за неуместен коментар