Как да разберете дали сте с правилния човек?

Мисълта дали взаимоотношенията ви са стабилни е естествена

28.09.2022 | 22:25 Редактор: Петя Кръстева
Как да разберете дали сте с правилния човек?

Какво е стабилната любовна връзка? Дали с всеки партньор бихме могли да я изградим, или не? Разбира се, че не, но има някои ясни знаци, които ни показват, че се намираме в такава. Първият, който няма да видите в следващите редове, е това да не се замисляте дали взаимоотношенията ви са стабилни и ви правят щастливи. То е усещане, което присъства естествено.

  • Годежът и  брака за вас не са проблем. Не се молите за пръстен, не настоявате да заживеете под един покрив, защото сериозният ангажимент помежду ви се случва много естествено. Нито вие, нито любимият ви човек бягате от идеята за брак. Няма заблуди и подвеждане помежду ви.
  • Имате едни и същи цели. Не се разминавате относно исканията ви от живота, което е знак, че не се впускате в спорове и конфликти относно кой как ще постигне своето.
  • Има баланс в получаване и даване във връзката. Не се чувствате лишени от внимание, грижи, подкрепа.
  • Няма пасивно-агресивно отношение на единия към другия. Това е едно от токсичните поведения в една връзка, които правят взаимоотношенията невъзможни. Ако не можете да изговорите нещата или да се чувствате сигурни около партньора си, той не е вашият партньор.
  • Хората от близкия ви кръг ви смятат за доказателство, че любовта наистина съществува.

Четете повече по темата в az-jenata.bg

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във  Facebook ТУК