Хороскоп за 28 септември: Овните да избягват уговорки, Раците да отстояват позициите

За Телците ще е трудно да стигнете до съгласие по темите, в чието обсъждане участват

28.09.2022 | 08:10 Редактор: Ирена Бакърджиева
Хороскоп за 28 септември: Овните да избягват уговорки, Раците да отстояват позициите

Какво ви очаква днес според зодията вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Избягвайте уговорките за дългосрочни сделки на висока цена. След смяна на представителя, с когото разговаряте, ще се променят и условията, при това не във ваша полза.

Телец

Ще е трудно да стигнете до съгласие по темите, в чието обсъждане участвате. Придържайте се стриктно към правилата, за да избегнете решаването на проблемите по съдебен ред.

Близнаци

За предпочитане е да не се мяркате пред очите на шефа или други личности, от които зависи реализацията на личните ви замисли. Дори да не се стигне до открити противоречия, не е изключено да ви възложат някакви допълнителни задачи или да ви направят забележка за несъществени пропуски.

Рак

Отстоявайте позициите си, но не пренебрегвайте и чуждите претенции. Търсете компромисни решения по професионални въпроси, чието изпълнение не зависи само от вас.

Лъв

Част от ситуациите, в които попадате ще са доста сложни и свързани с финансов риск. Ако не се чувствате достатъчно уверени в действията си, придържайте се към "златната среда“ и се опитайте да отложите решенията, за които ви е нужна допълнителна информация.

Дева

Аналитичните ви умения ще са безупречни. Следвайте логиката на процесите, няма да ви подведе. Колкото и да са трудни казусите, с които се налага да се занимавате, ще намерите приемлив вариант.

Везни

Проверявайте старателно данните, които възнамерявате да използвате в пряката си работа. Преценявайте предпазливо какви съобщения отваряте в електронната си поща. Съществуват предпоставки за измама или хакерска атака.

Скорпион

Ако обстоятелствата ви принуждават да се занимавате с обработка на документи, то четете указанията старателно и подробно. Още по-стриктно подхождайте, ако документите регламентират получаване или раздаване на финансови или материални ценности.

Стрелец

Лична информация, споделена преди време в директен разговор или в социалните мрежи, ще придобие публичност. Фактът, че е станала достояние на много хора първоначално ще ви ядоса, но ако успеете да овладеете емоциите, ще намерите начин да се измъкнете от не съвсем приятната ситуация.

Козирог

Не е изключено да получите непредвидени допълнителни приходи от рента, бонус, застраховка или неправилно наложена глоба. Употребете ги за текущите си нужди и в никакъв случай не ги давайте назаем, пише az-jenata.bg.

Водолей

Излъчването ви ще е силно и осезателно. Помислете кои са дейностите, за чието изпълнение сте се натъкнали на пречки, създадени от субективен фактор и отново се заемете с тях. Този път ще постигнете целите си.

Риби

При участие в професионални разисквания се опирайте само на проверени факти от доказани източници. Бъдете внимателни, някой може умишлено да ви подхвърли заблуждаваща информация с цел да навреди на авторитета ви.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
К0з1РОГ
преди 1 година
рентите вече са взети, няма повече за съжаление... ;) Сигнализирай за неуместен коментар