Хороскоп за 9 септември: Изненади за Телците, работният ентусиазъм на Везните е сведен до нула

Денят ще носи много динамика, донякъде и напрежение

09.09.2022 | 07:20 Редактор: Ирена Бакърджиева
Хороскоп за 9 септември: Изненади за Телците, работният ентусиазъм на Везните е сведен до нула

Денят ще носи много динамика, донякъде и напрежение. Повече за всяка зодия вижте в астрологичната ни прогноза, изготвена от Петя Георгиева.

Овен

Не се учудвайте, ако в някакъв момент установите, че нещо мистериозно е изчезнало от погледа ви или подсъзнателно усетите, че нещо сте загубили. Може да е съвсем конкретен предмет, а може да почувствате идеалистично-духовна липса. Не го приемайте драматично. Създайте си предпочитано развлечение, докато възстановите обичайното ниво на самоувереност.

Телец

Събитията ще се развиват непредсказуемо и предстоят изненади. Може да са свързани с работата, с хората, с които ще общувате, с текущите задължения, но независимо от характера им, със сигурност ще се наложи да промените текущите си планове. В типично ваш стил ще посрещнете всичко случващо се абсолютно невъзмутимо.

Близнаци

Поведението на околните може да създаде сериозни проблеми и то не защото ще ви се противопоставят или ще са заядливи, а защото ще откликват на сериозни задължения повърхностно и безотговорно. Със сигурност няма да успеете да ги промените, но ще си помогнете много, ако държите под контрол поне нещата, които зависят от самите вас.

Рак

Незнайно защо, но може да се почувствате като студент в сесия, на когото все не му стига един ден, един въпрос и един лев. Почти непрекъснато да закъснявате, да усещате, че "времето ви гони" и че разходите ви неудържимо растат. Опитайте се да овладеете емоциите и да не се натоварвате с чувство за вина. Събитията всъщност се развиват независимо от предположенията ви.

Лъв

Може да сте чували твърдението, че в спора се ражда истината, но е добре да знаете, че то не е абсолютно доказано. В този смисъл, ако около вас непрекъснато се обсъждат спорни въпроси и събеседниците се опитват да ви въвлекат в дискусията, по-добре не приемайте предизвикателството. Освен скандал и изостряне на отношенията, от този спор нищо друго няма да се роди.

Дева

Наблюдавайте поведението на околните и бъдете готови да реагирате недвусмислено. Някой може да се опита да навлезе в територията и да навреди на авторитета ви. Отстоявайте позициите си миролюбиво, но категорично.

Везни

Работният ви ентусиазъм ще е сведен до нулата, че и по-ниско. Основният принцип, към който ще сте готови да се придържате, е: не оставяй за утре работата, ако можеш да я свършиш вдругиден. При тези обстоятелства не се престаравайте, свършете само най-важното и неотложното и си осигурявайте кратки почивки през равномерни интервали от време.

Скорпион

Събитията ще са хаотични и ще ви е доста сложно да се придържате към регламентиран умерен ритъм на работа. Ако успеете да прецените времето, което ви е нужно, за да свършите една или друга задача, то бихте могли да реагирате гъвкаво и да адаптирате заниманията според обстоятелствата.

Стрелец

Задачите ще се сипят като януарски сняг и в един момент ще станат толкова много, че ще се чудите откъде да започнете. Нищо чудно, ако в този момент ви хрумне мъдрата мисъл, че работата не е заек да избяга и просто оставите всичко на самотек. Все пак не прекалявайте със "свободния режим", за да не ви обвинят в мързел.

Козирог

Отстоявайте интересите си и не обсъждайте дългосрочните намерения. Вслушвайте се в разговорите на околните. Ще стигнете до изключително полезни заключения като например кой би ви помогнал при затруднение и кой е готов във всеки един момент да ви "подложи динена кора", пише az-jenata.bg.

Водолей

Структурирайки желанията си, безусловно ще установите, че щастието не е в парите, а в количеството им. Стигайки до това "мъдро" заключение, единствената ви цел ще е да намерите начин за повишаване на собствените си доходи. Каквото и да ви хрумне, по-добре е да отложите изпълнението на идеята си докато се убедите, че тя е достатъчно близка до реалността.

Риби

Не си поставяйте никакви конкретни цели. Придържайте се към обичайните рутинни задължения и ако случайно се появи възможност за разгръщане на творческия ви потенциал, възползвайте се. Ако пък нямате такъв шанс, то просто ще преживеете поредния спокоен ден.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК