fallback

Алек Болдуин не може да си намери работа, отхвърлят го заради стрелбата

Доналд Тръмп го обвини, че нарочно е застрелял Халина Хътчинс

24.08.2022 | 09:50 Автор: Петя Кръстева

Почти година след фаталния инцидент на снимачната площадка на филма "Rust", Алек Болдуин говори откровено как трагедията и последиците от нея са повлияли на кариерата и личния му живот.

Всичко се случва на 21 октомври, когато 64-годишният актьор държи револвер, който стреля с истински патрони и убива 42-годишния оператор Халина Хътчинс и ранява в рамото режисьора Джоел Соуза. Болдуин и до днес твърди, че не е дърпал спусъка на оръжието.

В интервю за CNN той твърди, че заради инцидента е загубил пет оферти за работа и се страхува за живота си. Причината е изявлението на бившия президент Доналд Тръмп, който каза, че вярва във виновността на Болдуин и смята, че той е застрелял Хътчинс нарочно.

"Вчера ме уволниха от още една работа. Бях готов да отида да снимам филм, качих се на самолета, говорех с тези хора от месеци и вчера ми казаха, че не мога да участвам заради случилото се“, разказва актьорът.

Допълва, че целият стрес е отнел години от живота му, но съпругата му Хилария го е мотивирала да не се отказва от киноиндустрията напълно.

Четете повече по темата в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback