Алек Болдуин не може да си намери работа, отхвърлят го заради стрелбата

Доналд Тръмп го обвини, че нарочно е застрелял Халина Хътчинс

24.08.2022 | 09:50 Редактор: Петя Кръстева
Алек Болдуин не може да си намери работа, отхвърлят го заради стрелбата

Почти година след фаталния инцидент на снимачната площадка на филма "Rust", Алек Болдуин говори откровено как трагедията и последиците от нея са повлияли на кариерата и личния му живот.

Всичко се случва на 21 октомври, когато 64-годишният актьор държи револвер, който стреля с истински патрони и убива 42-годишния оператор Халина Хътчинс и ранява в рамото режисьора Джоел Соуза. Болдуин и до днес твърди, че не е дърпал спусъка на оръжието.

В интервю за CNN той твърди, че заради инцидента е загубил пет оферти за работа и се страхува за живота си. Причината е изявлението на бившия президент Доналд Тръмп, който каза, че вярва във виновността на Болдуин и смята, че той е застрелял Хътчинс нарочно.

"Вчера ме уволниха от още една работа. Бях готов да отида да снимам филм, качих се на самолета, говорех с тези хора от месеци и вчера ми казаха, че не мога да участвам заради случилото се“, разказва актьорът.

Допълва, че целият стрес е отнел години от живота му, но съпругата му Хилария го е мотивирала да не се отказва от киноиндустрията напълно.

Четете повече по темата в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК