Хороскоп за 19 август: Емоционален ден за Раците, Водолеите кипят от енергия за работа

Скорпионите ще трябва да избират по-малкото зло

19.08.2022 | 07:32 Редактор: Елеонора Танева
Хороскоп за 19 август: Емоционален ден за Раците, Водолеите кипят от енергия за работа

Повечето зодии не трябва да се отпускат в последния работен ден от седмицата, който ще бъде доста динамичен.

Овен

Дейности, залагащи на точни данни, факти и анализирането им ще ви се отдават с изключителна яснота. Не разчитайте на интуицията.

Телец

Колкото и да сте сигурни в себе си, в това което правите и в крайните резултати, не позволявайте на самоувереността ви да се превърне в самонадеяност. Неприятностите ще дойдат оттам, откъдето най-малко очаквате.

Близнаци

Тонусът ви е леко занижен. Разпределете работата си така, че да не се изтощите още в началото на деня. Занимавайте се само с най-неотложното и то без да бързате.

Рак

Емоциите ще са разнообразни, на моменти противоречиви, но пък ще стимулират въображението ви. Ориентирайте се към занимания, изискващи творчески подход.

Лъв

Ще се възобнови спор по стара тема, за която сте отстоявали конкретна позиция и тя е била решително отхвърлена от останалите участници. Този път всички ще потвърдят правилността на мнението ви.

Дева

Ще разполагате с повече от една възможност за осъществяване на търговска или финансова сделка. Преценявайте обстоятелствата, мислете бързо и реагирайте решително.

Везни

Ще осъществите по-голямата част от замислите си, ако не се разсейвате с незначителни занимания. Не позволявайте на околните да ви превръщат душеприказчик за проблемите си.

Скорпион

Ще се наложи да се придържате към принципа, че от две злини е желателно да се избере по-малката. Решенията, дори да ви изглеждат незначителни ще се окажат важни, макар и не веднага.

Стрелец

Не стигайте до крайности. Ако се наложи да направите компромис с някой свой принцип или схващане, реагирайте по системата: „крачка назад, две – напред“.

Козирог

Участвайте във всички професионални дискусии, които се провеждат на работното ви място. Изслушвайте събеседниците внимателно, но изграждайте личното си мнение на база натрупания опит, пише az-jenata.bg.

Водолей

Работоспособността ви е на изключително високо ниво, което ще повиши и ефективността ви. Резултатите от своя страна ще повишат и настроението ви, защото напълно ще съвпаднат с очакванията.

Риби

Ще се натъкнете на поредица неочаквани затруднения. Не губете присъствие на духа и не се опитвайте да ги преодолеете едновременно. Не е важно да свършите всичко набелязано, а да не пропуснете нещо съществено.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК