fallback

Как да се гримираме през лятото?

Разрошени, пухкави и обемни – такива трябва да са веждите ви

09.08.2022 | 12:15 Автор: Тодор Петров

Предлагаме ви няколко идеи за летен грим, с които можете да покажете на всички, че модата и тенденциите са в кръвта ви

Пастелни нюанси

Ако сте фен на т.нар. “nudes”, тази тенденция е точно за вас. Този тип сенки идеално се съчетават с пастелните тонове на дрехите и аксесоарите. Съчетайте с червило в неутрален тон и подчертайте веждите с помада.

Разрошени вежди

Това е грим тенденцията, която буквално взриви социалните мрежи този сезон. Разрошени, пухкави и обемни – такива трябва да са веждите това лято. Друго условие е те да изглеждат възможно най-натурално. Такъв ефект можете да постигнете с грим, вакса или сапун за вежди – 3 нови продукта, които изгряха на макиаж сцената. За целта – нанесете от избрания продукт в началото на веждите и насочете косъмчетата нагоре, създавайки ефект на допълнителен обем.

Цветни сенки

В унисон с цветовете на лятото, тази тенденция ни приканва да бъдем смели, да експериментираме, да бъдем забавни и да не се сливаме с тълпата. Изберете яркожълти сенки и нанесете розова очна линия.

Безцветен гланц за устни

2022 година е изцяло подвластна на 90-те. Безцветният гланц за устни е една тенденция, която ни връща именно там. Не е нужно да подчертавате или контурирате. Просто нанесете тънък слой прозрачен гланц. Ако все пак желаете да увеличите визуално обема на устните си, нанесете молив за устни малко над линията им.

Четете повече в az-jenata.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback