Щедро! Мъж остави 3 000 долара бакшиш при сметка от $13

"Още не мога да повярвам, че ми се случи", сподели сервитьорката, обслужила масата му

25.07.2022 | 19:35 Редактор: Искра Ангелова

Американец остави 3000 долара бакшиш при сметка от 13 долара в пицария в щата Пенсилвания. Жестът трогна сервитьорката, обслужила масата му.

Мариана Ламбърт е сервитьорка в пицария "Алфредо" в Скрантън, Пенсилвания. Живее месец за месец, като разчита на бакшишите, които клиентите ѝ оставят, за да плати сметките си. 

Миналия месец влиза мъж, който си поръчва кафе със закуска "Стромболи". Сметката му възлиза на малко повече от 13 долара, но Мариана получава бакшиша на живота си - 3 000 долара.

"Това наистина означаваше много за мен. Наистина докосна сърцето ми. Още не мога да повярвам, че ми се случи. Все още съм в шок", споделя тя.

Щедрият клиент пише на сметката "Съвети за Исус" и препраща към анонимния акаунт в Instagram tipsforjesus. Персоналът на пицарията остава шокиран от жеста и първоначално не е убеден, че бакшишът е истински.

"Проверихме и разбрахме, че транзакцията е действителна. Тогава снимахме сметката с бакшиша в нея", допълва Мариана Ламбърт.

Допълнителните средства тя ще използва, за да плати сметките си и да отиде на почивка със семейството си.

Вижте повече в репортажа на Здравко Черкезов.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Дидо
преди 1 година
Tips for Jesus - "Съвети за Исус" :D :D :D :D :DПАДАААМ! Излагацията ви е пълна....... Сигнализирай за неуместен коментар