Обвиниха Рики Мартин в кръвосмешение, грози го затвор до 50 години

Изпълнителят отрича твърденията

19.07.2022 | 08:33 Редактор: Искра Ангелова
Обвиниха Рики Мартин в кръвосмешение, грози го затвор до 50 години

Адвокатът на Рики Мартин реши да отговори на твърденията, че изпълнителят може да прекара 50 години в затвора заради обвинения в домашно насилие, отправени от племенника му.

"За съжаление, човекът, който е направил тези твърдения, се бори със сериозни психични проблеми. Рики Мартин, разбира се, никога не е бил – и няма да бъде - въвлечен в каквито и да е било романтични отношения с племенника си", казва Мартин Сингър пред списание People.

Той допълва, че всичко това не само е лъжа, но е и отвратително. По думите на адвоката, цялото семейство се надява момчето да получи необходимата помощ и чакат с нетърпение съдията да отхвърли иска и да погледне всички факти.

По-рано през месеца в съда беше подадена жалба по закон 54, който е известен като "Закон за превенция на домашното насилие". Заради съществото на обвинението, властите не разкриват името на подателя. Още тогава Мартин отрече всички обвинения, говорейки отново чрез свои представители.

"Обвиненията срещу Рики Мартин, които водят до искане на защита, са напълно неверни и изфабрикувани", казват говорители на 50-годишния изпълнител. 

Те се надяват клиентът им да бъде оправдан напълно, когато всички факти излязат на бял свят.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Ради
преди 1 година
ееее, гати ужасното! То стига да тръгне такъв слух, пък после ходи се обяснявай! Сигнализирай за неуместен коментар