Какво ни вещаят звездите: Седмичен хороскоп за 18 - 24 юли

Везните да се готвят за нова връзка, Близнаците ще вдъхновяват околните

18.07.2022 | 15:00 Редактор: Петя Кръстева
Какво ни вещаят звездите: Седмичен хороскоп за 18 - 24 юли

Новата седмица ни носи редица изпитания, провокации, но и успехи. Вижте какво вещаят звездите за вашата зодия!

Овен

Ще получите окончателни резултати от финансови сделки, започнали преди време, но останали недовършени. Търсете творчески решения за казусите, които ви затрудняват. Действайте решително, но обмислено и без да бързате. Не се опитвайте да елиминирате появилите се затруднения веднага, ще се окаже излишно. Обстановката ще е динамична и част от тях за кратък период ще изчезнат сами.

Телец

Всяка дейност, изискваща предприемчивост и нестандартно мислене ще ви достави удоволствие. Ще се справите с поредица препятствия и след преодоляването им ще видите ефекта от работата си в едно по-далечно бъдеще. Подходящо е да се заемете с дейности, засягащи индивидуалното ви развитие, обновяване на техниката и технологията, реорганизация на методите на работа. Избягвайте конфликтните ситуации, а ако случайно попаднете в такава, заемете неутрална позиция

Близнаци

Вдъхновението и ентусиазмът ви ще се отразят на хората около вас. Обстановката ще е динамична и взимайки инициативата в свои ръце, ще можете да довършите повечето си вече стартирали проекти, а също и да получите финансов еквивалент от действието им. Колегите, партньорите, а и близките ще ви окажат съдействие при необходимост. Ще привлечете вниманието на личности, от чието одобрение зависи реализацията на замислите ви и ще спечелите доверието им.

Рак

Водещо събитие на седмицата е преминаването на Венера във вашия знак. Енергията ви ще е стабилна и ще напреднете с по-голямата част от дейностите си. Без особени затруднения ще проведете поредица сложни делови разговори. Контактите с държавните институции ще са по-лесни от обикновено. Въздействието ви ще е осезаемо, подходящо е да се възползвате от обстановката, за да презентирате постиженията и уменията си пред колкото е възможно по-широка публика. Неприятните преживявания ще са свързани с хора от миналото. За предпочитане е да избегнете контактите с тях, пише az-jenata.bg.

Лъв

Водещите събития са две. Първо Меркурий ще навлезе във вашия знак, а няколко дни по-късно и Слънцето, което като "управител ще бъде в силата си. Логично е да се предположи, че ще се повишат тонусът и съпротивителните ви сили, а заедно с тях продуктивността и стабилността ви. Попадайки в конфликтна ситуация", ще бъдете доста неотстъпчиви, но за сметка на това и убедителни. Във ваш интерес е да разпределите енергията си равномерно между умствените и физически занимания, между обществените и личните задължения. Така ще овладеете напрежението и ще стимулирате вдъхновението си.

Дева

В положителна посока ще се развият всички видове отношения като най-стабилни ще са деловите. Предстои напредък и в професионален план. Ще осъществите по-голямата част от замислите си, но на този етап не очаквайте незабавни резултати. В момента подготвяте условията за повишаване на приходите и подобряване на материалния си статус, които ще се осъществят през следващите месеци. Активните ви действия ще привлекат нови партньори. Що се отнася до промените, засягащи семейния ви и любовен живот, реализирайте ги, но само ако сте абсолютно сигурни в чувствата си.

Везни

Събитията ще са интензивни, интересни, но противоречиви. Не е изключено да стартирате нова лична връзка, да видоизмените характера на съществуваща (от делова в романтична или обратно) или пък отношения, които не са прекратени окончателно, отново да придобият жизненост. Промените ще са съществени и ако ги анализирате задълбочено, бихте могли да поставите началото на проекти, които ще реализирате през следващите месеци. Не се увличайте в любовни авантюри, за да не се окажете в позицията на тъпия ъгъл от любовния триъгълник и да попаднете в мрежата на поредица неприятни и трудни за преодоляване интриги.

Скорпион

Информационният поток ще е интензивен и ще сте принудени да се справите доста бързо с постъпващите нови данни. Напрежението ще се отрази на настроението ви. Създавайте си ясен график на работа, за да знаете какво се е наложило да промените, съобразявайки се с динамиката на обстоятелствата. Не е препоръчително да се занимавате с уреждане на имотни и финансови въпроси, ако не се налага. Не правете корекции на работещи проекти, които към момента показват устойчивост. Разпределете времето си така, че да си осигурите развлечения, занимания с хобито, децата, семейството, престой сред природата.

Стрелец

Творческият ви потенциал е силен, а настроението – оптимистично. Може да се каже, че ще разполагате с оптимални условия за напредък във всяко предпочетено от вас направление. Ако от доста време обмисляте пътуване на далечна дестинация, включително извън страната, или пък среща и разговори с делови партньори, намиращи се в друго населено място (държава), то нищо не би ви попречило най-после да предприемете нужните действия. Ще се отрази положително на професионалните позиции и социалната ви стабилност. Ще спечелите привърженици, а не е изключено екипът, с който работите, да ви възприеме като неформален лидер при решаването на сложни проблеми.

Козирог

Задълженията ви ще са в рамките на обичайното, но изпълнявайки ги уверено, последователно и методично, ще вдъхновите хората от екипа си. Те подсъзнателно ще се опитват да ви подражават, да напредват, да изпълняват задачите си качествено и в срок. Натрупаният опит ще е по-полезен от случайните експерименти, така че разчитайте на него. Обстоятелствата ще ви подскажат, че се налага да промените някои цели, да разместите приоритетите, за да постигнете по-добри резултати с по-малко усилия. Стремежът към самоусъвършенстване ще се отрази положително на взаимоотношенията ви. Ще успеете да изгладите част от съществуващите конфликти, да подобрите климата у дома и на работното място.

Водолей

Събитията ще се развиват благоприятно и ще ви се отразят стимулиращо. Ще ви изпълни желание да покажете на какво сте способни, да разгърнете талантите и да защитите интересите си. Умението ви да рискувате има своите предимства в рамките на социума, но е желателно да го съчетаете с оптимално изразходване на ресурсите, за да не изчерпате потенциала си бързо и безполезно. Истинско удовлетворение ще получите от дейностите, свързани с пътуване, участие в обществени инициативи по опазване на природата, подобряване на околната среда и посещение на туристически обекти. Съчетаването на полезното с приятното ще повиши ефективността ви.

Риби

Ако нещо не ви харесва, опитайте се да го промените. Няма значение дали е свързано с работата, околната среда или обстановката, в която живеете. Ефектът ще ви изненада и окуражи. Ще се убедите, че всичко, което се случва извън вас, е обективен резултат от начина ви на мислене. Ще преживеете приятни изненади, които ще ви подтикнат към необикновени заключения. Контактите ви ще са по-интензивни, а разговорите – по-откровени. Опитайте се да прецените обективно стойността на връзките си и личното ви участие в тях. Изпълнявате ли обещанията си, довършвате ли започнатото, проявявате ли разбиране спрямо събеседниците си? Отговорите на тези въпроси ще ви помогнат да се преборите с илюзиите и да стабилизирате връзките от всякакво естество. Преценявайте много внимателно изказванията си, не участвайте в клюкарски разговори, целящи разпространяване на слухове и непроверена информация.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК