Valentino с нова впечатляваща колекция, Ан Хатауей и Ана Уинтър част от събитието в Рим

"Това е дълбоко лична колекция, защото всичко е свързано с историята на "Валентино", каза Пиерпаоло Пичоли

12.07.2022 | 16:29 Редактор: Ирена Бакърджиева
Valentino с нова впечатляваща колекция, Ан Хатауей и Ана Уинтър част от събитието в Рим

Преди дни Испанските стълби бяха домакин на едно от най-забележителните летни модни събития в италианската столица. Модна къща "Valentino" под ръководството на творческия директор на бранда Пиерпаоло Пичоли представи впечатляващата си колекция Висша мода за сезон есен/зима 2022/2023. Испанските стълби в Рим са едно от най-специалните места с много красота и история.

"Това е дълбоко лична колекция, защото всичко е свързано с историята на "Валентино", сподели Пичоли на пресконференция преди модното шоуто.

Валентино Гаравани основава своя едноименен бранд през далечната 1959 г. заедно със своя партньор Джанкарло Джамети. Първото ателие се намирало на Via Gregoriana - тясна калдъръмена улица, извиваща се надолу от църквата Trinità dei Monti, която е на върха на Испанските стълби. Ето защо изборът на локацията за представянето на Haute Couture не беше случаен.

Сред специалните гости на събитието бяха актрисата Ан Хатауей, която разбира се бе облечена във впечатляващ тоалет на "Valentino". Модно събитие от такава класа няма как да премине без на първия ред да видим и Ана Уинтър - главният редактор на американския "VOGUE".

Четете цялата статия в az-jenata.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК