Шакира отвръща на удара, мести се с децата в Маями

Адвокатите ѝ дори вече планират да заведат дело

09.07.2022 | 07:15 Редактор: Петя Кръстева
Шакира отвръща на удара, мести се с децата в Маями

В началото на юни стана известно, че певицата Шакира се е разделила с половинката си Жерар Пике. Причината за пропастта беше изневяра от страна на футболиста. Феновете на изпълнителката бяха шокирани, тъй като никой от тях не подозираше, че има проблеми в отношенията на звездната двойка.


 
Почитателите обаче бяха изненадани от друга неочаквана новина. Оказва се, че певицата планира да получи пълно попечителство над децата и да се премести в САЩ.  Адвокатите ѝ дори вече се канят да заведат дело. Двамата не бяха официално женени, така че не им се наложи да ходят в съда, за да формализират раздялата.
 
Въпреки това звездната двойка има общи деца – 7-годишния Саша и 9-годишния Милан. Шакира и Жерар не успяха да решат с кого ще живеят синовете, така че бяха принудени да се обърнат към съда.

Факт е, че Шакира искаше да се премести в Маями с децата си. Преди това тя живееше в Каталуния единствено заради Пике, който е защитник на футболен клуб "Барселона".

Четете повече по темата на tialoto.bg

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


1
0 rate up comment rate down comment 1
Ради
преди 1 година
Не трябва да и позволяват да взема децата и да ги разделя от баща им, само защото тя е огорчена от него. Това са промлеми на възрастните. Сигнализирай за неуместен коментар