Джей Ло представи едно от децата си, използвайки полово неутрални определения

На сцената изпълнителката използва местоименията те/тях

21.06.2022 | 09:05 Редактор: Искра Ангелова
Джей Ло представи едно от децата си, използвайки полово неутрални определения

52-годишната изпълнителка взе едната половина от 14-годишните си близнаци, за да изпълнят песента A Thousand Years на Кристиан Пери по време на шестата ежегодна гала Dance Foundation's Blue Diamond в Лос Анджелис. Публиката беше зарадвана с повторение на изпълнението от Super Bowl в началото на 2020 година, когато Еме се качи на сцената заедно с майка си и цял отбор деца. Тогава дуетът изпълни песента Let's Get Loud.

Интересното в Лос Анджелис обаче не спира дотук. Преди Еме да излезе с микрофон в ръка, Джей Ло представи детето си по изненадващ за публиката начин. Тя използва местоименията те/тях вместо тя/нея. Това накара много хора в социалните мрежи да помислят, че по този начин Лопес показва на света, че Еме вече се приема и определя като небинарна и не се подчинява на половете.

"Това е много важен момент. Те са много, много заети. Резервирани. И скъпи. Струваше ми доста, за да ги докарам тук. Но си струва всяко едно пени, защото са любимият ми дуетен партньор в целия свят. Така че, ако ми помогнете", казва Лопес от сцената, преди да представи Еме на публиката.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК