Тези зодии реагират най-остро на обида и я помнят дълго време

Девите никога не забравят причинената им болка

15.05.2022 | 12:47 Редактор: Жаклина Иванова
Тези зодии реагират най-остро на обида и я помнят дълго време

Обидата е познато чувство на всеки. Но при всеки тя се проявява по различни начини: някои знаци на зодиака бързо "забравят", докато други се отличават с отмъстителност.

Кои зодии реагират най-остро на обида и я помнят дълго време?

Рак

Основната планета на този зодиакален знак е Луната. Тя отговаря за емоциите, така че Раците са много чувствителни. Те реагират остро на всичко, което ги обижда, въпреки че на пръв поглед трудно може да го разберете.

Ако Рак е в добро настроение, той може да се шегува весело, да зареди околните с оптимизъм, да сподели болката си и да изслуша събеседника. Но често Раците "правят от мухата слон".

Причината за подобна реакция на този знак се крие именно в тяхната уязвимост. Всяка дреболия може да бъде причина за негодувание.

Дева

На пръв поглед Девите имат уравновесен характер, външно сдържани и земни, но в душите им кипи истински вулкан. Те са перфекционисти, които анализират всичко и непрекъснато се стремят към съвършенство.

Девите са добри изпълнители. Това винаги са второстепенни играчи, отличаващи се с търпение и сдържаност. Те са в състояние да създадат идеални условия за техните близки да работят и живеят, предпочитат да не се конфронтират с другите и да не се гневят. Но ако представителите на този знак са обидени, тогава те не могат да дойдат на себе си дълго време, без да разбират несправедливостта.

Девите никога не забравят причинената им болка. Ако преди сте били приятел на такъв човек и между вас е минала черна котка, ще бъде много трудно да си върнете доверието.

Четете повече по темата в tialoto.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК