Нови възможности идват със слънчевото затъмнение и новолунието в Телец на 30 април

Затъмненията са склонни да донесат съдбовни събития

28.04.2022 | 06:30 Редактор: Ваня Кузманова
Нови възможности идват със слънчевото затъмнение и новолунието в Телец на 30 април

На 30 април ни очаква слънчево затъмнение. То е първото за 2022 година. Въпреки че това е само частично слънчево затъмнение, то ще носи много силна енергия, тъй като съвпада и с новолунието в Телец.

Както знаем, новолунията представляват новото начало, така че това слънчево затъмнение може да отвори пред нас нови възможности, да начертае изцяло нови пътища. Ако има ключова дума за това априлско слънчево затъмнение то тя е "възможност".

Ако има нещо, което искате, това е вашата космическа покана да се свържете с желанието в сърцето си. Новолунията обикновено са мощни моменти през месеца по отношение на това да действаме, докато по време на слънчевото затъмнение е по-добре да се движим по течението и да се доверим на това, което Вселената ни носи.

Затъмненията са склонни да донесат съдбовни събития, които ни помагат да стигнем до следващата глава от нашата духовна еволюция.

Затъмненията винаги могат да ни изненадат. Те винаги ни поставят там, където трябва да бъдем, дори ако в началото не се чувстваме съвсем удобно. Те могат да изведат напред неща, които в крайна сметка са били неизбежни. Някои неща могат да се развият много бързо по време на слънчево затъмнение.

Повече по темата четете в Az-jenata.bg 

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК