Спокойни сънища до Зеленски - възглавници с лика на президента се превърнаха в хит (+СНИМКИ)

Идеята е на чешки дизайнер, а всички пари от продажбата отиват в помощ на украинския народ

27.03.2022 | 13:19 Редактор: Елеонора Танева
Спокойни сънища до Зеленски - възглавници с лика на президента се превърнаха в хит (+СНИМКИ)

31 дни той прави всички възможно, за да спре войната. Името му е най-често споменаваното в световните медии и от световните лидери. 

Образът на Володимир Зеленски в зелената военна тениска и суитчър е по всички телевизионни канали и електронни медии.

Оказа се ... не само там.

Чешкия дизайнер Томаш Бринек реши да отпечата лика на украинския президент върху възглавници за сън. 

"Много хора, предимно от нежния пол, го виждат като секс символ. Така ми хрумна идеята да направя възглавница, която да изглежда така, сякаш той всъщност е в леглото им", каза Бринек в интервю за Ройтерс.

Шивачки изработват възглавниците ръчно. Изрязват, гладят и зашиват лика на Зеленски върху бялата калъфка. А то ги гледа от там облечен в зелените тениска и суитчър и със загадъчна усмивка.

Пухкавите възглавници се превърнаха в световен хит. Само за дни са направени повече от 2000 поръчки от целия свят. Дизайнерът прави още партиди, за да изпълни поръчките, които вече се приемат предварително. А срокът за доставката, обявен на сайта е най-малко 13 дни. А цената - 45 лв. 

Бринек обаче не използва войната и образа на Зеленски, за да забогатее. Всички приходи от продажбата дава на благотворителната организация "Хора в нужда", която помага на украинците, засегнати от войната.

Досега са събрани над 19 000 долара.

Снимки: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
3 rate up comment rate down comment 2
JGb
преди 2 години
Вие не сте редовни с този диктатор Зленски и с тези голотий на всякъде из снимките уж все едно тези голотий са просто невинна част от фона. Глобалистичната содомия взима всякакви граници. По-гнусни и срамни времена на съм и мислил, че ще настанат и че стандартите ще стигнат такова падение. Сигнализирай за неуместен коментар