Бившата на Илън Мъск с нова тръпка - трансджендър

Граймс ще си поделя грижите с известния татко на децата ѝ

15.03.2022 | 06:30 Редактор: Искра Ангелова
Бившата на Илън Мъск с нова тръпка - трансджендър

Граймс вече не е с Илън Мъск, а излиза с трансджендър. След като певицата обяви, че с изпълнителния директор на Tesla си имат момиченце, тя уточни, че двамата отново са разделени. Но не си мислете, че е сама.

По данни на Page Six, ексцентричната звезда излиза с активиста Челси Манинг и нещата между тях са сериозни.

Източник на изданието съобщава, че Граймс и новото ѝ гадже вече живеят заедно в Остин, което е голяма крачка, особено като първата има две деца, едното от които е пеленаче.

Макар Граймс да определи Илън като "най-добрият ми приятел и любовта на живота ми", тя посочи, че двамата само ще си поделят грижите по момченцето и момиченцето, които имат. След като посрещнаха второто с помощта на сурогатна майка, те явно са тръгнали по различни пътища.

Певицата и Манинг си пишели в Twitter още в края на миналата година.

След като се снима за корицата на Vanity Fair и шокира всички с това, че с Мъск имат второ дете, Граймс не разкри в своето интервю, че има човек до себе си.

Двамата родители имат син, който през май 2022 ще стане на две. Най-вероятно, заради проблемите по време на първата си бременност, изпълнителката е решила да не зачева отново, а да потърсят сурогатна майка.

Днес Граймс признава, че с Мъск живеят на отделни места, но имат общ наследник, заради когото се виждат и не очаква другите да разберат въпросното положение.

Що се отнася до новата ѝ половинка, за него се знае, че се ражда през 1987 г. под името Брадли Манинг. Макар да е момче по пол, се чувства и държи като момиче още от детските си години.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: Instagram

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК