Развод за 1,3 млн. долара: Кели Кларксън ще трябва да плати солидна сума на бившия си

Тя ще му изплаща всеки месец по над 45 хиляди долара издръжка за двете им деца

12.03.2022 | 16:13 Редактор: Искра Ангелова
Развод за 1,3 млн. долара: Кели Кларксън ще трябва да плати солидна сума на бившия си

Разводът между Кели Кларксън и Брандън Блексток най-накрая приключи. 39-годишната певица обаче претърпя огромна загуба, тъй като съдът отсъди, че тя ще трябва да плати повече от 1,3 милиона долара на бившия си съпруг, като допълнително ще му изплаща всеки месец по над 45 хиляди долара издръжка за двете им деца - Ривър Роуз Блексток (7) и Ремингтън Александър Блексток (5). Първите постъпления в сметката на Брандън са влезли още на 1 февруари.

Двойката се е съгласила да си поделя отглеждането на децата, въпреки че Ривър и Ремингтън ще живеят заедно с Кларксън в имението ѝ в Лос Анджелис. Другото споразумение, което е било направено относно малчуганите е, че те задължително ще бъдат ваксинирани срещу коронавирус, тъй като пътуват извън щата Калифорния, за да посещават баща си в Монтана, където той живее в момента.

Въпреки че Кларксън притежава и двата имота на семейството в Монтана, Блексток ще остане в едно от именията до юни, като ще плаща по 2000 долара на месец наем.

От своя страна, изпълнителката ще плаща по 115 хиляди долара на месец на бившия си съпруг като брачна издръжка до 31 януари 2024 година. Сумата е много по-ниска от първоначалната, която Блексток беше поискал, която беше 150 хиляди долара на месец в допълнение на детската издръжка от над 45 хиляди долара.

Съдът отсъди и, че изпълнителката ще получи домашните любимци на семейството, скъпите коли и самолетния симулатор. Блексток пък ще се сдобие със селскостопанския добитък, кучетата и конете на бившата двойка, другата част от луксозните автомобили, включително Ford F-350, Ford F-250, ATV и няколко моторни шейни. Той също така ще си тръгне със симулатора за голф и няколко скъпи часовника.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
велика радост
преди 2 години