Хороскоп за 9 март: Не се поддавайте на негативни настроения

За скорпионите предстоят изненади

09.03.2022 | 11:33 Редактор: Теодора Патронова
Хороскоп за 9 март: Не се поддавайте на негативни настроения

През днешния ден не е добре да бързаме и да се поддаваме на негативни настроения.

Овен

В началото на деня може да се чувствате леко отпаднали и да нямате особено желание за работа. Ако все пак успеете да "влезете" в ритъм, няма да съжалявате, защото ще се справите с предварително набелязаните задачи. Повече слушайте и по-малко говорете. 

Близнаци

Настроението ви ще е нестабилно и ще се „люшка“ между двете крайности: от излишна раздразнителност, до необяснима жертвоготовност. Ще ви е трудно да проследявате логиката на събитията, но няма да имате сериозни проблеми, ако се въздържате от спонтанни действия.

Лъв

Преживяванията ще са непредсказуеми, на моменти дори странни. Полезни ще са нестандартните методи на работа. Ако нещо не ви се получи от първия път – експериментирайте. Почти сигурно е, че ще получите резултат, който доста се приближава до желания от вас.

Скорпион

Каквито и планове да си направите, почти сигурно е, че няма да можете да се придържате стриктно към тях. За сметка на това обаче предстоят изненади, "вмъкващи се" между основните дейности, които ще ви зарадват и окуражат за изпълнение на следващите ви замисли.

Водолей

Съсредоточете се максимално в текущите си задачи и се опитайте да ги довършите колкото е възможно по-бързо. По този начин ще си освободите допълнително лично време. Употребете го задължително за нещо, което предпочитате, но рядко си позволявате.

Четете повече по темата в az-jenata.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК