Къванч Татлъту ще става баща

"Турският Брад Пит" и модната консултантка Башак Дизер се ожениха в Париж през 2016 г.

15.02.2022 | 16:25 Редактор: Здравко Черкезов
Къванч Татлъту ще става баща

Къванч Татлъту и Башак Дизер очакват първото си дете заедно. Турският актьор, който е сравняван по хубост с холивудската звезда Брад Пит, и модната консултантка Башак Дизер се ожениха в Париж през 2016 г.

Новината, че известната шоубизнес двойка на южната ни съседка очаква първото си дете се появи още през ноември м. г. Вчера 44-годишната брюнетка Дизер показа за първи път и своето бременно коремче в своя Instagram профил. Наскоро тя е споделила в интервю за турска медия, че се чувства много щастлива и развълнувана от това, че ще става майка и няма търпение да гушне малкото дете в ръцете си.

Очарователният 38-годишен Татлъту също е коментирал пред медиите новината, че ще става баща с думите: "Много сме щастливи. Като начало искаме да благодарим на всички, които споделят с нас това прекрасно усещане. Това е неописуемо чувство. Надявам се Господ да даде деца на всички. За нас е важно да сме здрави."

Четете повече по темата в Tialoto.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
ььь
преди 2 години
Ами това на снимката въобще не е съпругата му Башак Дизер. Това е партньорката му от Перла Сонгюл Йоден. И не виждате ли колко е млад на тази снимка, така че снимката въобще не илюстрира посочената информация и поради това въобще не е подходяща. Сигнализирай за неуместен коментар