Джей Ло говори открито за връзката си с Бен Афлек и направи признания

"Чувствам се такава късметлийка и толкова горда да бъда с него", сподели певицата и актриса

04.02.2022 | 13:12 Редактор: Искра Ангелова
Джей Ло говори открито за връзката си с Бен Афлек и направи признания

Дженифър Лопес проговори открито за връзката си с Бен Афлек. Двамата бяха заедно в периода 2002 г. - 2004 г., като дори бяха сгодени, но после отмениха сватбата и се разделиха. През пролетта на миналата година звездите се събраха отново.

"Бих казала, че ние научихме урока си първия път. Да пазим нещата свещени. Трябва постоянно да правиш това, което чувстваш, че е добро за теб. Но в същото време, ти се учиш от миналото, правиш нещата по по-добър начин втория път.", обясни Лопес през "New York Times".

Певицата и актриса даде интервю и за "People". В него тя призна, че се радва, че с актьора отново са си дали шанс.

"Чувствам се такава късметлийка и толкова щастлива и горда да бъда с него. Красива любовна история е това, че получихме втори шанс", каза тя.

Джей Ло призна, че двамата са започнали да се срещат отново през пролетта на 2021 г., но отначало били леко изплашени.

"Ние сме по-възрастни сега, по-умни, имаме повече опит, на различни места в живота си сме, имаме деца и ние трябва наистина да осъзнаваме тези неща. Толкова защитнически настроени сме, защото е толкова красив период за всички нас. Аз просто се чувствам много щастлива и голяма късметлийка да бъда във връзка, в която има щастие и обич", коментира звездата.

Четете цялата статия в teenproblem.net.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК