20-годишна студентка се влюби в 77-годишен пенсионер

Въпреки че той е с 57 години по-възрастен от нея, тя смята да се омъжи за него

12.12.2021 | 21:43 Редактор: Здравко Черкезов
20-годишна студентка се влюби в 77-годишен пенсионер

Студентка от Мианмар търсила богаташ в интернет, а се влюби в обикновен пенсионер, който е с 57 години по-възрастен от нея, но тя смята да се омъжи за него. Историята на двойката бе публикувана от Daily Star.

20-годишната студентка Джо се запознала със 77-годишния британски музикален продуцент Дейвид в сайт за запознанства. Момичето каза, че търсило заможен мъж, за да може той да я издържа финансово по време на следването. За да привлече по-богати кандидати, Джо посочи местоположението си в Обединеното кралство.

Новите познати започнали да общуват всеки ден и връзката им продължи да се развива. Въпреки факта, че Дейвид не могъл финансово да осигури момичето, той стана съветник и ментор за нея. В продължение на година и половина двамата си кореспондирали и се чували по телефона всеки ден.

Дейвид обясни, че е много млад по душа и не може да представи себе си с жена на неговата възраст. Според него Джо е идеална за него. Той бе запленен от нейната нежност и доброта.

Влюбените се надяват да се срещнат във Великобритания и да обсъдят съвместни планове за живота. „Бих искал да се оженя за нея също, защото това ще й даде известна сигурност. Що се отнася до децата, никога не съм ги искал, но ако Джо иска, кой знае?" - отбеляза британецът, цитиран от dnes.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
Ввв
преди 2 години
1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 години