Сезонът на Скорпиона е тук – какво да очаква всяка зодия?

Той започна на 23 октомври и продължава до 22 ноември

29.10.2021 | 20:55 Редактор: Искра Ангелова
Сезонът на Скорпиона е тук – какво да очаква всяка зодия?

Сезонът на най-мистичния знак от зодиака, Скорпионът, е тук! Той започна на 23 октомври и продължава до 22 ноември. Скорпионът е воден знак - чувствителен, емоционален, напрегнат, страстен, така че периодът е идеален за интимност, създаване на дълбоки връзки, премахване на повърхностното и заздравяване на отношенията. Раците, Рибите и Скорпионите ще се чувстват в свои води и ще се радват на емоционалния период, а неподвижните знаци Телец, Лъв и Водолей ще са заети през периода. Ето какво ни очаква, според американския "Cosmopolitan".

Овен

Сезонът на Скорпионите ги кара още повече да искат романтична връзка или много повече време, прекарано с партньора. Те са независими, но сега осъзнават, че всеки, дори те, зависи от другите. Искат просто да се гушнат до гаджето и да са с него. Ще поразсъждават кои са най-важните връзки за тях - не само романтичните, а и платонични, работни, свързани с финанси и т.н. И как да работят по тях, за да получат това, което искат и да ги заздравят; как зависят от другите хора и т.н. Сексуалният им живот ще е много горещ.

Телец

Те също ще са фокусирани най-вече над връзките си - с най-добрия приятел, с партньора, с колегите и т.н. Ще се фокусират върху това да поправят някои отношения и това ще е ключово за тях. Да прекарват повече време с приятелите, колегите и гаджето. Да помнят, че работата в екип се превръща в най-страхотната работа! Нека се извинят на стар приятел, който се е превърнал във враг - сега ще могат да преодолеят драмата.

Близнаци

Много са заети и ще работят доста. Ако не внимават, това ще им повлияе лошо. Трябва да преструктурират рутината си. Близнаците мразят рутината, но сега научават, че да имат график прави животът им по-лесен и дори забавен. Нека си правят списъци и да завършват всички задачи от тях. Да чистят повече и по-често да са физически активни. Важно е редовно да ядат зеленчуци и да се грижат за себе си. Навиците, които си създадат сега, ще им помагат в бъдеще.

Рак

Любовта е във въздуха! Енергията на Раците много си подхожда с тази на Скорпионите и сега тези зодии са в свои води. Раците харесват това, че Скорпионите също са емоционални в любовта и искат дълбока връзка, така че сега се чувстват перфектно. По-лесно изразяват привързаността и обичта си и получават същото в замяна. Любовта ги намира по-лесно и е чудесен период да започнат да ходят по срещи. Може не всички срещи да са успешни, но скоро да намерят ново гадже, информира teenproblem.net.

Лъв

Този период за тях е време за почивка, релакс и зареждане на батериите. Трябва да спрат за малко и да си починат. Нека се наслаждават на уюта вкъщи, да прекарват време със семейството и да се завърнат към корените си. За тях това ще е сезон, в който са по-интровертни и се връщат към спомените. Ще разсъждават за неща от миналото - и добри, и лоши; ще се справят с емоционалния багаж и ще станат най-добрата версия на себе си.

Дева

Ако има важни съобщения, които трябва да изпратят и важни разговори, които трябва да проведат (например с половинката) - сега е времето! Сезонът на Скорпионите ги кара да са по-общителни и комуникацията минава без проблем. Избират правилните думи, за да изразят позицията си ясно. Стават и по-внимателни слушатели, което им помага да създават нови връзки. Зает месец за тях, но и много социален, забавен - да се възползват.

Везни

Да се замислят какво наистина искат и от какво точно се нуждаят. В периода ще трябва да разберат кои хора и кои неща са наистина важни за тях и без какво ще могат да се справят. Чудесен период да организират финансите си, да проучат как да спестяват повече и да харчат по-малко. В работата се справят отлично, нека продължават така. Ако дават всичко от себе си, може да получат бонус или повишение.

Скорпион

Рожденият им ден символизира началото на нов цикъл от живота им, така че трябва да се фокусират над себе си. Над своите искания, своите нужди, своите цели - това си е техният сезон! Дали става въпрос за професия, проект, връзка, хоби, нова страст - това е най-доброто време от годината да започнат да работят за него и да пробват късмета си. Нещата, които стартират сега, ще са от огромно значение в бъдеще, и то не само в близкото! Много врати се отварят пред Скорпионите.

Стрелец

Дълбоката, потайна и емоционална природа на Скорпионите не подхожда много на огнените, свободолюбиви и безгрижни Стрелци. Но това не означава, че периодът ще е лош за тях. Те не са големи фенове на обвързването, но има няколко връзки, на които доста държат. С бивши приятели, бивше гадже, или дори стара работа. Мислят и страдат за това, и това им пречи да бъдат най-добрата версия на себе си. Нека медитират и мечтаят. Така ще премахнат емоционалния багаж и ще се завърнат към себе си, отново ще са безгрижни и весели.

Козирог

Те са придирчиви и дълго избират с какви хора да се заобиколят, кой да е част от компанията им. Но в сезона на Скорпиона, Козирозите имат шанс да създадат доста нови връзки. Да излизат повече с приятели, да общуват в офиса и да се фокусират над това - свързването с нови хора. Сега те ще са по-харизматични, социални и хората ще видят уникалността им.

Водолей

Ще са под светлините на прожекторите през сезона. Водолеите стават център на вниманието и всички ги гледат - особено на работа. Затова е важно да дават най-доброто от себе си. Най-добрият период от годината за повишение или вдигане на заплатата. Всички постижения сега са много важни и ще им помагат. Нека работят здраво и впечатляват околните. После ще се забавляват и ще празнуват.

Риби

Сезонът на Скорпионите им помага да създават по-сериозни и дълбоки връзки с хората около себе си. Успяват да се сближат и да научат нови неща за стари приятели, за партньора и да създават здрави връзки с новите хора в живота си. Нека отворят ума си. Да общуват с повече хора, които не изглеждат техен тип. Да опитат да научат нещо ново. Това е време, в което да разширят хоризонтите си и да станат наясно със себе си.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК