Дойде време Бритни да се погрижи за здравето си

От години певицата има проблеми с психиката си

11.10.2021 | 23:35 Редактор: Георги Донков
Дойде време Бритни да се погрижи за здравето си

Съвсем наскоро бащата на Бритни Спиърс беше отстранен от попечителството над дъщеря си. Певицата се води борба за лична и финансова независимост от няколко години и почти постигна целта си. Джейми Спиърс вече е загубил по съдебен път правото да контролира живота ѝ и през ноември ще се проведе изслушване, според резултатите от което Бритни трябва да бъде призната за напълно независима.

Спиърс обаче все още има дълъг път, за да премине към спокойствие след всичко, с което се сблъска. След поредната победа в съдебната зала, певицата публикува изображение на дърво в профила си в Instagram, а по-долу благодари на всички, които я подкрепят и споделят плановете ѝ за близкото бъдеще.

„Не бързам, сега е важно да забавя и да дишам“, пише Бритни, „Само чрез любов към себе си мога да се моля... да обичам... и да подкрепям другите в замяна!“

Междувременно случаят на Бритни повлия не само на живота на певицата, но и на калифорнийското законодателство. И така, в петък беше подписан законопроект по въпросите на настойничеството. От сега нататък пазителите на гражданите, чието състояние се оценява на повече от 1 милион долара, ще трябва да се регистрират официално и да преминат специално обучение. Проектът защитава интересите на хората и се очаква да бъде в състояние да предотврати различни злоупотреби.

В същото време певицата я очаква и раздвижване на любовния фронт. Спиърс планира с годеника си Сам Асгари да се преместят в общо жилище.

Още за плановете на Бритни Спиърс след спечелване на съдебната битка, вижте в материала на Tialoto.bg


Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


1
0 rate up comment rate down comment 0
пак аз
преди 2 години
В един коментар в Ютуб пишеше: "А аз имам обувки като Настините" (от филма).Та тук бих написал: И аз като се пенсионирах, обърнах по-голямо вимание на здравето си :).Предполагам интересува четящите точно толкова, колкото и новината в статията :) Сигнализирай за неуместен коментар