Разногласия, раздели, флирт - какво ни очаква в любовта през октомври?

Не бива да бързаме и да насилваме любовните събития

23.09.2021 | 06:30 Редактор: Жаклина Иванова
Разногласия, раздели, флирт - какво ни очаква в любовта през октомври?

Месец октомври ще бъде динамичен по отношение на любовта. Възможни са разногласия, раздели. Не бива да бързаме и да насилваме любовните събития. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Октомври ще ви вдъхнови да обърнете повече внимание на външния си вид, което ще привлече вниманието, но ако сте във връзка - може да доведе до ревност от страна на партньора ви. Не забравяйте за романтиката, подарявайте колкото се може повече време на любимия ви човек. Инициативата ви само ще ви сближи и дори може да поправите някои недоразумения помежду ви.

Необвързаните представители на зодията ще се радват на внимание, флирт. В края на месеца може да се случи любовен романс, но е малко вероятно да е продължителен, въпреки че ще ви даде много ярки емоции.

Телец

Любимият ви човек може да се покаже от напълно неочаквана страна, което ще ви принуди да отложите съвместни планове или да вземете неочаквано решение. И докато вероятността за раздяла през октомври е малка, плановете ви за бъдещето може да се променят. Но във всеки случай Телецът ще има възможност да изрази себе си и да види нови житейски перспективи, особено по отношение на любовта. Бъдете търпеливи и се опитайте да разберете любимия човек.

Необвързаните няма да скучаят, но е малко вероятно да попаднат на личност, която да има сериозни намерения. По-скоро човекът може да се окаже твърде егоистичен. Точно затова не се хвърляйте с емоциите напред, тъй като има вероятност да се разочаровате. Ако обаче излизате с човек, когото познавате от дълго време, много е вероятно да се зароди нещо дългосрочно между вас.

Близнаци

Октомври ще бъде вълнуващ месец за любовта. Отново ще почувствате интерес към себе си, ще направите някои промени във външния си вид и това определено няма да остане незабелязано от представителите на противоположния пол. Но новият месец ще ви принуди да преразгледате изискванията си към мъжете/жените и да изберете тактики на поведение, които са подходящи за вашата ситуация.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК