Звезден блясък и модни експерименти на наградите "Еми"

Били Портър се появи с черни крила на церемонията

20.09.2021 | 17:59 Редактор: Елеонора Танева

Сериалът "Короната", който проследява живота на британското кралско семейство, е големият победител на годишните телевизионни награди "Еми". Той беше обявен за най-добър драматичен сериал. А актьорите Оливия Колман и Джош О'Конър, в ролите на кралица Елизабет II и принц Чарлз, победиха в категориите "Най-добра актриса" и "Най-добър актьор". Оливия Колман трудно овладя емоциите си. 

"Благодаря много за всичко. Това е изумително. Какъв прекрасен край на най-изключителното пътуване с това прекрасно семейство. Обичам всяка секунда от него и нямам търпение да видя какво предстои. Ще бъда кратка, защото се разчувствах. Исках сега баща ми да е тук. Аз загубих баща си по време на епидемията от Ковид-19", сподели вълнението си Оливия Колман.

"Снимките на "Короната" бяха най-отплащащите се две години от моя живот. Екипът, Питър Морган, нашите продуценти и всички възхитителни режисьори направиха така, че беше удоволствие да съм част от шоуто. Благодаря ви!", добави актьорът Джош О‘Конър.

Сериалът "Дамски гамбит", разказващ за шахматния триумф на младо момиче през 50-те години на миналия век, постави в шах и мат конкуренцията и спечели "Еми" за най-добър минисериал. 

Кейт Уинслет получи награда за най-добра актриса в минисериал за ролята си в "Мер от Ийстоун". Сериалът "Тед Ласо" грабна "Еми" за най-добра комедия.

Модата и блясъкът завладяха церемонията.

Смели цветове и екстравагантни тоалети превзеха червения килим. Ем Джей Родригес избра класическа рокля, напомняща за стария Холивуд, а Били Портър се появи с черни крила. Някои звезди заложиха на нежно розово и жълто, други на къси рокли с пайети. Никол Байър избра лилав тоалет от тюл, който я нарежда сред най-добре облечените. 

Много звезди, сред които Кейт Уинслет, Джейн Смарт и Сесили Стронг заложиха на класическото черно. Други пък бяха доста по-дръзки - Яра Шахиди заложи на зелено, а Кейли Куоко на неоново жълто. А много от мъжете, измениха на черния смокинг с нетрадиционни цветове като Дан Леви, който беше в кобалтово синьо.

Вижте повече в репортажа на Теодора Георгиева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК