Хитови заглавия за летните кино вечери предлага видеотеката на Xplore TV 

"Годзила срещу Конг", "Тина", "История за Пепеляшка: Звезден сблъсък"

06.08.2021 | 11:07 Редактор: Тодор Петров
Хитови заглавия за летните кино вечери предлага видеотеката на Xplore TV 

През август абонатите на А1 Xplore TV могат да наемат редица хитови филми от специално подбраната селекция от премиум студиа в А1 Видеотека. Сред тях са научнофантастичният екшън трилър „Годзила срещу Конг“, документалният филм за поп и рок иконата Тина Търнър „Тина“ и романтичната комедия „История за Пепеляшка: Звезден сблъсък“. С над 20 000 заглавия на филми и сериали в каталога на видеотеката абонатите на А1 Xplore TV разполагат с разнообразен избор от първокачествени филми. Те включват подходящи предложения за различни възрасти и жанрови предпочитания. С времето платформата се адаптира към техните вкусове и благодарение на AI извежда на преден план персонализирани препоръки. Потребителите могат да наемат филмите срещу достъпна такса и да ги гледат колкото пъти пожелаят в рамките на 48 часа в уюта на дома.

Сред топ предложенията в А1 Видеотека през август е четвъртата „глава“ от „Вселената на Чудовищата“ - „Годзила срещу Конг“. Те се изправят един срещу друг в една от най-зрелищните битки в едноименния филм. След като корпорацията „Монарх“ се захваща с опасна мисия и открива улики за произхода на Титаните, заговор между хората заплашва да изтрие от лицето на земята всички създания, независимо дали са добри или лоши. Почитателите на научната фантастика, екшъна и трилърите могат да разчитат на много адреналин.

Документалният филм „Тина“ от режисьорите Дан Линдзи и Т. Дж. Мартин представя нов поглед към живота и кариерата на музикалната икона Тина Търнър, който със сигурност ще привлече вниманието не само на киноманите, но и на почитателите на рока. Филмът представя шеметния възход и слава, с които родената като Анна Мей Бълок се сдобива още в ранна възраст. Зрителите на А1 Xplore TV ще научат подробности за личните и професионалните битки в живота ѝ, както и за възраждането на кариерата ѝ и превръщането ѝ в глобален феномен през 80-те години на миналия век. Този откровен, динамичен разказ съдържа интервюта със самата Тина, проведени в Цюрих, Швейцария, както и с най-близките ѝ хора. Във филма са включени неизлъчвани досега кадри, аудиозаписи и снимки от личния ѝ архив, което го превръща в „задължителен“ за всеки почитател на музиката на Тина Търнър.

За любителите на романтичния жанр сред абонатите на А1 Xplore TV „История за Пепеляшка: Звезден сблъсък“ е атрактивно предложение за кино вечерите у дома през август. Филмът разказва историята на Финли Тремейн, която живее във ферма в малко градче и мечтае да бъде звезда. Желанието ѝ започва да изглежда като реалност, когато в града пристига снимачен екип от Холивуд. Финли е решена да получи роля във филма, а междувременно привлича вниманието на красивия актьор, играещ главната роля, Джаксън Стоун. За жалост прослушването се проваля и Финли решава да се яви още веднъж на кастинг, но преоблечена като каубой и получава ролята. Зрителите на А1 Xplore TV ще имат възможност да проследят една истинска история за съвременна Пепеляшка, която прави всичко възможно, за да опази тайната от зла мащеха и неприятна доведена сестра.  

А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, интерактивна, цифрова и сателитна телевизия, четири собствени спортни канала с марката MAX Sport, платежни услуги, ICT, cloud и IoT бизнес решения на над 4,8 милиона клиенти. През 2020 г. A1 България отчита приходи от 513,8 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 192,4 млн. евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 27 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония (А1) и Сърбия (Vip mobile). Приходите на A1 Group за 2020 година са 4,55 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,58 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни доставчици в света.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК