Да си хванеш гадже в интернет - все по-предпочитан начин след пандемията

Част от причините за това са разочарования и минали неуспешни опити

26.07.2021 | 14:39 Редактор: Десислава Атанасова
Да си хванеш гадже в интернет - все по-предпочитан начин след пандемията

Голяма част от хората предпочитат да си търсят партньор в онлайн пространството. Част от причините за това са разочарования и минали неуспешни опити. След затварянето през март месец миналата година през следващите 2-3 месеца започнаха да идват много клиенти в нашата мачмейкинг агенция. Това заяви Камелия Терзийска, съдружник в мачмейкинг агенция и собственик на счетоводна компания.

"В момент, в който бяхме много изолирани по време на пандемията, клиентите ни осъзнаха, че са сами, тъй като през повечето време контактувахме със семействата си. Един положителен ефект на пандемията е, че хората се замислиха кое е важното за тях", посочи още Терзийска.

Агенцията ѝ прави само живи срещи. Това обаче се случва след внимателно индивидуално профилиране на клиента и търсенията му, включително след среща с психолог, разказа Камелия Терзийска.

Тя заяви, че не е привърженик на работата от вкъщи, защото хората не успяват да открият точно границата между работните си задължения и дома. 

"Всъщност за дейността им личният контакт с клиента е особено важен, тъй като се обсъждат конфиденциални теми", заяви Терзийска.

Повече по темата четете на Bloombergtv.bg

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК