Мадона: Върнете живота на Бритни, робството беше изкоренено преди много години!

"Идваме да те спасим от затвора", заяви певицата към Спиърс

13.07.2021 | 06:30 Редактор: Искра Ангелова
Мадона: Върнете живота на Бритни, робството беше изкоренено преди много години!

Ако питате Мадона, Бритни Спиърс трябва да бъде подкрепена от целия свят в битката ѝ срещу баща ѝ и настойничеството му.

62-годишната изпълнителка използва социалните мрежи, за да изрази мнението си относно тежката ситуация, в която се намира колежката ѝ. Двете дами се познават отдавна, като дори записват заедно парчето Me Against the Music през 2003 година. Мадона публикува своя снимка, на която носи бял потник с името на Бритни Спиърс, изписано с лилави букви.

"Върнете живота на жената. Робството беше изкоренено преди толкова много години! Смърт за алчната патриархалност, която причинява подобни неща на жените в продължение на векове. Това е нарушение на човешките права! Бритни, идваме да те спасим от затвора", гласеше написаното от Мадона.

В същия ден Бритни също сподели силно съобщение, като написа в Instagram, че всички нейни хейтъри може да целунат задните ѝ части. Това е отговорът на изпълнителката, след като тя беше залята от критики, че позира гола ден по-рано.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Анонимен
преди 2 години
Грозно и пошло, извратено, такъв талант, а използван като роб, може да твори, а не знае как да се грижи за себе си!? Това ако не е робство не знам какво е!? Сигнализирай за неуместен коментар