Ретроградният Юпитер ще донесе луд късмет на тези 3 зодии

Мечтите се сбъдват, когато планетата на късмета е във водния и емоционален знак Риби

30.06.2021 | 12:51 Редактор: Здравко Черкезов
Ретроградният Юпитер ще донесе луд късмет на тези 3 зодии

Мечтите се сбъдват, когато планетата на късмета е във водния и емоционален знак Риби. Тогава има магическа енергия, която ни помага, повдига духа ни, дава ни надежда и ни прави по-добри и могъщи. Юпитер е в Риби от 13 май до 29 юли, но от 20 юни започна ретроградно движение в знака. Планетата остава ретроградна до 18 октомври 2021 г. Ето кои зодии ще имат луд късмет през периода, според teenproblem.net.

Телец

Големи късметлии са през този период. Нещо, което през последните години ги е спирало или проваляло, най-накрая изчезва от живота им. И то завинаги. Това може да е някаква нездравословна зависимост, токсични хора или тяхно собствено поведение, което им е пречило. Ретроградният Юпитер работи за тях и им носи благословии. Чакат ги много успехи във всички сфери, ако се освободят от вредния навик или лошите хора в живота си. През тези месеци ще осъзнаят как най-добре да се оттърват от това нещо, което ги е спирало и няма да поглеждат назад. Телците няма да се предадат. Ще разчистят пътя си, ще се научат да казват "не" на хората, които им влияят зле или ги разсейват от постигане на определена цел. Чакат ги професионални успехи.

Везни

Ако мечтата им е да намерят правилния човек, с когото могат да споделят живота си, ретроградното движение на Юпитер ще им даде шанс това да се случи. В този период имат най-голяма възможност да срещнат истинската любов. Везните ще отворят ума си, ще видят нещата от много различни перспективи. Няма да съдят, ще са по-спокойни. Това значи, че хората, които преди много са ги дразнили, сега няма да им се струват толкова лоши. Тези зодии дълго време си мислеха, че никой не е достатъчно добър за тях и стояха сами. Но сега това се променя и ще са способни да видят доброто у околните. През следващите няколко месеца ще дават повече шансове и ще видят, че хората могат да са щедри, добронамерени и да обичат. Нека отворят сърцето си.

Стрелец

Юпитер е планетата, която ги управлява. При тях винаги има голямо раздвижване и известно напрежение, когато Юпитер стане ретрограден. Може ежедневието им да стане забързано, но ще имат невероятен късмет и много енергия. Тези зодии ще опитат да изкарват повече пари, да стартират по-креативни проекти, да се забавляват повече и да привлекат любовта в живота си. Животът ще им се стори много хубав през следващите месеци. Ако имат дългове, ще ги платят. Ще се отдадат на творческа работа, може да се завънат към стари проекти. Ще разчистят пътя пред себе си, няма да си позволяват да изпитват вина и притеснението ще си отиде от тях. В началото може да са леко гневни и изплашени, тъй като нещата скоро не са се получавали както те искат. Но ретроградната планета ще им позволи да оставят в миналото нещата, които не си заслужават. Юли е много щастлив месец, чакат ги позитивни неща.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК