Кои са лошите навици на различните зодии?

Реакциите, думите, действията ни могат да наранят околните и да ни поставят в графата "нежелани събеседници“

22.06.2021 | 23:08 Редактор: Жаклина Иванова
Кои са лошите навици на различните зодии?

Всеки човек има лоши навици, които могат да повлияят негативно на отношенията му с половинката, с приятелите, със семейството, с колегите. Реакциите, думите, действията ни могат да наранят околните и да ни поставят в графата "нежелани събеседници“ или да накарат приятелите ни да се отдръпнат от нас. Нерядко лошите навици, за които не си даваме сметка, разрушават и връзките ни, пречат да задържим любовта и добрите си отношения.

Астрологията се намесва и тук. Всяка зодия има своите лоши навици, които могат да навредят на общуването ви в различните ситуации.

Овен

Овните са прекрасни приятели. Те са хората, които ще ви вдъхновят да направите нещо. Ще ви дадат енергия и тласък, когато имате нужда от това. Когато обаче Овенът е раздразнен, той може да реагира по коренно различен от вдъхновяващия начин, който по принцип му е присъщ. Един от най-лошите навици на Овните е, че трудно владеят емоциите си и могат да кажат или направят нещо, за което после да съжаляват. Те са импулсивни. Реагират на момента, понякога без много да мислят. Изменчивият им нрав има склонност да наранява. Овенът е взривоопасна смес, когато е ядосан.

Телец

Телците са едни от най-лоялните приятели. Те са готови на всичко за приятелите и любимите си хора. Няма нещо, което не биха направили за тях. Най-лошият им навик е, че отделят цялото внимание на света за хората около тях, а пренебрегват самите себе си. Това често нагнетява отрицателна енергия у тях и ги прави крайно раздразнителни, когато в един момент осъзнаят, че не получават нищо в замяна, а само се раздават. Важно е да се научат да балансират енергията си и да оставят част от нея за себе си, за да си обръщат повече внимание, да си угаждат. Заслужават го, а се лишават от това.

Близнаци

Близнаците са индивидуалисти. Те обичат да поддържат много приятелства, да са любезни с хората, но често приятелствата им са повърхностни. Рядко можете да разчитате на човек от зодия Близнаци да се появи веднага, щом имате нужда от приятел. Този техен навик дразни околните и кара хората да се дистанцират от тях. Един от най-лошите им навици е, да очакват помощ от приятелите си, когато имат нужда, но дават своята с не особено голяма охота.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
4 rate up comment rate down comment 1
Баба на 80год
преди 2 години
Злобата,завистта ,отмъщението,алчността и властта погубват ,честта и достойнството на БЪЛГАРИНА... Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 1
Раичев
преди 2 години