Сънувате бившия си или че някой умира - какво означава това?

Подсъзнанието иска ни да ни подскаже нещо, която наяве не осъзнаваме

15.06.2021 | 21:00 Редактор: Здравко Черкезов
Сънувате бившия си или че някой умира - какво означава това?

Сънищата са сложен механизъм на мозъка. С тяхна помощ той обработва цялата информация, която е складирал през деня, и не само. Но за някои хора сънищата са нещо много повече.

Те са знаци, предзнаменования, предсказания, сигнали, които съдбата се опитва да им изпрати. Скептиците вероятно биха се засмели над тези теории. Но според някои експерти по сънищата, те са начин подсъзнанието ни да ни подскаже нещо, което наяве не осъзнаваме.

Сънувате някого, с когото сте имали връзка

Мозъкът свиква с образите и енергията на хората, с които имаме връзка. Ето защо понякога някой бивш може да се появи в сънищата ви. Това отчасти се дължи на факта, че бившият ви все още не е изчезнал от съзнанието ви напълно.

Да го сънувате може да означава, че са останали нерешени проблеми между вас, вие мислите за тях и затова мозъкът ви ги пренася в сънищата ви под формата на образи.

Сънувате, че някой умира

Смъртта е един от най-големите страхове на повечето хора. Дори онези, които твърдят, че изобщо не се страхуват от смъртта, таят частица притеснение от нея. Сънищата, в които сънувате, че някой умира, са провокирани именно от страха от смъртта.

Но ако сънувате, че конкретен човек умира, може да означава, че мислите за някого, с когото ви свързват сериозни проблеми. Може да означава и че искате да прекратите токсично приятелство.

Четете повече по темата в Az-jenata.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК