Планетата на любовта Венера премина в Рак, какво ни очаква?

Това е отличен период за семейството

05.06.2021 | 18:27 Редактор: Десислава Атанасова
Планетата на любовта Венера премина в Рак, какво ни очаква?

Планетата на любовта Венера премина във водния знак Рак на 2-и юни и ще остане там до 27-и юни. Това е отличен период, в който да прекараме време със семейството, да релаксираме, да се поглезим, да хапваме любимите храни и да се наслаждаваме на комфорта. Венера в Рак иска да направим връзките по-стабилни, да си позволим да сме уязвими и да обичаме.

Ето какво чака зодиите, според американския "Cosmopolitan".
 

Овен

Ще се почувстват вкъщи най-накрая! Да прекарат времето, като разкрасят пространството, в което живеят, това ще им донесе положителни промени в живота и ще изпитат позитивни емоции. Нека домът стане тяхното убежище.

Телец

Комуникацията е по-сладка през този период. Добро време да се харесат на другите, те ще започнат да приемат и разбират идеите им. Нека споделят повече, отварянето към другите ще заздрави връзките им.

Близнаци

Парични въпроси ще излязат на повърхността. Но Венера в Рак им носи благоприятна енергия в този аспект. Сега е времето да кандидатстват за нова работа, да преследват кариера с по-висока заплата или да помолят да повишение.

Рак

Всичко се върти около тях сега. Нека се насладят на това, че околните ги ценят, ще получат много внимание и похвали. Може да си позволят да похарчат малко повече пари, за да се погрижат за себе си.

За останалите зодии четете на сайта Tialoto.bg

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК